facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Witte Pauw Elspeet

Adres: staverdenseweg 80, 8075AS Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577492022
Stad: Elspeet
Route: staverdenseweg 80
Postcode: 8075AS


Recensies
Een heel leuk aangekleed restaurant met een huiselijke sfeer. Ik had in de herfst een wild duo van hert en wild zwijn wat werkelijk fantastisch goed was met een uitgebalanceerde garnering van diverse groentes en mini gerechtjes die het geheel naar een hoger level bracht. Ook de ongedwongen sfeer van de gastvrouw maakte dit een fijne ervaring.
Heerlijk gegeten bij de Witte Pauw. Sfeervol ingericht en zeer hartelijk ontvangen. Het eten was uit de kunst! De kok kwam ook langs om te vragen of alles naar wens is en of het lekker smaakt. Echt een aanrader om eens een bezoekje te brengen. Wij komen zeker terug!
In een woord geweldig Zeker een aanrader goed eten en vriendelijke bediening
Gezellig restaurant, aardige bediening en lekkere gerechten!
Heeeerlijk gegeten..huiskamer sfeer..toplocatie..zeer aan te bevelen..!!!
Een geweldig goed restaurant, heerlijke gerechten met een fantastische smaak. Daarnaast heel vriendelijke bediening, bijzonder sfeervol ingericht wat een echt huiskamer gevoel geeft. Na het eten nog even een leuk gesprek met de eigenaar en zijn vrouw die alles in het werk stellen om hun gasten het naar hun zin te maken. Echt een top restaurant waar we zeker snel naar terug gaan
We komen hier al vanaf het begin en de kwaliteit is altijd hoog gebleven. De bediening is zeer vriendelijk, je voelt je meteen thuis bij de Witte Pauw. De BBQ menus blijven favoriet en zijn, net zoals vele andere gerechten, bereid op een houtskool gril. Het kan eigenlijk niet lekkerder worden dan dit. Vergeet niet als dessert de Palacinka te nemen van zelf gemaakt ijs en een heerlijk flensje.
Ik hou ervan als mensen lekker ontspannen zijn en je ook zo ontvangen. Dat was hier meteen het geval. De kok, zat lekker rustig van zijn drankje te genieten toen wij binnen kwamen. En maakte leuke opmerking waar wij op onze beurt mee in gaan. Vervolgens de dames die ons bedienden, heel attent en netjes. Goede uitleg wat je allemaal voor lekkers op je bord krijgt. Het menu...ik had geen tijd voor een foto want ik barstte van de honger trek. Maar voorgerecht was verrukkelijk, scampi. Daar hebben zij zelf al een foto en zo ziet het ook echt uit en het smaakt net zo lekker als het eruit ziet! Hoofdgerechten..de wild duo en de tournedos. Zoooo overheerlijk, ze smolten op je tong. Met allerlei lekkere dingetjes ernaast. Een ontdekkingsreis op je bord zei mijn man nog! Zeker weten! Daarna kwam de kok nog even langs om persoonlijk te vragen hoe het smaakte. Heel fijn dat hij tijd nam om even langs te komen. Nagerecht was de pannacota..mooi gedecoreerd en smaakte prima! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en heerlijke eten!
We hebben ontspannen en uitgebreid getafeld bij de Witte Pauw. De gerechten waren smaakvol en goed bereid en de porties waren prima. Bij de hoofdgerechten vielen ook de smakelijke bijgerechtjes op. De verschillende soorten groenten die elk op een andere manier bereid waren, maakten het echt af en vielen enorm in de smaak. De bediening was vriendelijk, attent en gastvrij, kortom: aanrader!
Vanavond toevallig lang de Witte Pauw gekomen omdat we een gelegenheid zochten om even een hapje te eten. We werden hartelijk ontvangen. Op onze vraag of er voor één van ons beiden een veganistische schotel kon worden gemaakt werd direct positief geantwoord. Zowel de schotel met vlees als de veganistische zijn met grote zorg en zeer smaakvol voor ons klaar gemaakt. Echt een heerlijke verrassing en een grote aanrader. Prijs kwaliteit is uitstekend en de bediening laat niets te wensen over. Willen de Witte pauw van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid