facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Witte Hoeve

Adres: 37 Bloemen straat, 4441 AJ Ovezande
Telefoonnummer: +31113655772
Stad: Ovezande
Route: 37 Bloemen straat
Postcode: 4441 AJ



op zoek naar gerelateerd: Witte Hoeve Ovezande te koop, Theetuin Ovezande, Wittehoeve eu, Overnachten in Ovezande
Recensies
Wij hebben werkelijk heerlijke dagen in de cottage gehad. Een oase van rust midden in een boomgaard. Wikkie de gastvrouw is uitzonderlijk lief en vriendelijk die haar uiterste best doet om je heerlijke dagen te bezorgen. EN iedere ochtend een heerlijk ontbijt met iedere keer iets anders lekkers van de kakelverse eieren, met heerlijke warme broodjes en beleg. Echt een aanrader!
We hebben een paar fijne dagen gehad in de cottage van de witte hoeve. Ontbijt was prima en fijn dat het avondeten bij geboekt kan worden. Ook dat was uitstekend. Gezellig wakker worden met de schaapjes, kippetjes en andere beestjes. De bedden zijn boxsprings, op zich prima maar voor ons iets te zacht. Dit is zeker een b& b om nog eens terug te gaan. Wicky is een gezellige gastvrouw
Lekker rustig gelegen b en b, gezellige gastvrouw, goed variërend ontbijt en s ochtends lekker rustig wakker worden tussen tokkende kipjes, blatende schapen. Heerlijk bed. We waren drie nachten in hun cottage. Vrij van het huis gelegen en met alle eigen voorzieningen. Zeker een aanrader.
Heerlijke, rustige plek. Lammetje nog gevoerd! Mooi uitzicht op de boomgaard met dieren schapen, ganzen, kippen, etc. Het ontbijt was ook erg goed en leuk met boerenbont servies. Attente en vrolijke gastvrouw die goed in de smiezen heeft waar je behoefte aan hebt. Het biertje in de avond was zeer welkom! De omgeving is overigens ook prachtig. De Witte Hoeve is echt een aanrader!!
We krijgen een zeer hartelijke ontvangst van gastvrouw Wicki. Lekker uitgebreid ontbijt en het mooie servies is een lust voor het oog. Zeer goed geslapen in deze rustige omgeving en hadden hier een aangenaam verblijf.
Mooie rustige en groene locatie. Gunstig gelegen t.o.v diverse plaatsen. Ruime betaalbare kamers. Eenvoudig maar goed ontbijt. Vriendelijke gastvrouw. Diervriendelijk.
Op zaterdag maak ik een reservering met Wicky, het was helemaal geregeld, mijn werk mijn man zijn werk en de logé die mee zou gaan blij gemaakt. Zondagavond app't ze dat het aan een ander verhuurd is, schandalig!Service: 1/5
Gastvrije dame die heerlijke taarten bakt. Haar hobby heeft geresulteerd in een collectie van meer dan 2000 koffie- en theepotten, uniek.
Geweldige B&B en meer. Zeeland op zijn best. Wakker worden met de schaapjes kippen ganzen en kalkoenen. Supergastvrij.
Wij hebben het heerlijk gehad. Heerlijk appelgebak, goed ontbijt en een Wcki is een gezellige gastvrouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid