facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wit Verhuur

De Wit Verhuur

Info

Wij verhuren kamers in diverse categorieën. Bij belangstelling kunt u een berichtje achterlaten via messenger. Wij zullen dan contact met u opnemen.



"Partyverhuur de Wit is onderdeel van Zuivelhandel de Wit.In de zomer van 2007 zijn wij gestart met de verhuur van mobiele tapinstallaties icm de levering van biervaten en frisdranken. Inmiddels beschikken wij over een uitgebreid assortiment, ga naar producten voor de verhuur.Door de combinatie met de zuivelhandel hebben wij altijd verse producten op voorraad. Daarnaast is één van de voordelen dat u bij de afname van frisdrank en dergelijke de niet geopende flessen kosteloos kunt retourneren. Tevens wordt al het frisdrank en bier gekoeld geleverd."
Adres: Stationsstraat 11, 9581AX Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0651094257
Stad: Musselkanaal
Route: Stationsstraat 11
Postcode: 9581AX


Recensies
Bij ieder feest die we organiseren maken we graag gebruik van de producten van Partyverhuur de Wit. Goed contact en nog betere service.
super service, en tot on de puntjes geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid