facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wit Schijndel

De Wit Schijndel

Info

Deel jouw vraag of opmerking, klacht of compliment, nieuws of grap, suggestie of idee, indruk of tip en foto's of video's met ons! We zijn benieuwd!

Geschiedenis

Grard de Wit begint in 1948, in een schuurtje aan de Rooiseweg, zijn handeltje in tweedehands dump- en legergoederen, gevlochten matten en bezems. De nadruk ligt niet meteen op de winkel maar op venten aan de deur en op markten.
Langzaam maar zeker neemt de winkelfunctie aan de Rooiseweg toe. In Grard zijn tijd was de winkel altijd open; zeven dagen in de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
Er is dus veel veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Vandaag de dag staan de kleinkinderen van Grard, Mark en Yvonne, aan het roer van het Schijndelse winkelbedrijf. De Wit is nog steeds een hecht familiebedrijf, zelfs nu het schuurtje van opa Grard is uitgegroeid tot een vrijetijdswarenhuis dat maandelijks vele tienduizenden klanten uit o.a. Nederland, België en Duitsland trekt.

In de afgelopen decennia is De Wit uitgegroeid tot een unieke specialist in kampeer-, tuin- en sportartikelen. Naast de enorme winkel in Schijndel zijn we ook online de grootste specialist. Door ons zeer ruime assortiment is het soms misschien lastig kiezen. Geen zorgen, wij helpen je graag! Met ruim 65 jaar aan kennis en ervaring weten wij heel goed waar jij op moet letten en waar jij rekening mee moet houden. Of dat nu gaat om de aankoop van een nieuwe tent, een mooie loungeset of het compleet verbouwen van een camper. Via onze website, Facebook en andere online kanalen geven wij je tips, advies, informatie en weetjes. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze speciale "Tips en adviezen" pagina's voor alles op het gebied van kamperen, tuin en sport: http://www.dewitschijndel.nl/tips-en-adviezen/
Of stel je vraag op onze Facebook-pagina! We reageren en beantwoorden je vragen zo snel mogelijk, tijdens onze kantoortijden.

Wij willen graag communiceren met onze klanten, zowel in de winkel als online. Want we zijn altijd benieuwd naar jouw mening: jouw mening houdt ons scherp! Om onze service en dienstverlening continu te kunnen blijven verbeteren is het enorm belangrijk voor ons om te weten wat we goed doen maar vooral ook wat in jouw ogen beter kan.
We zijn echt benieuwd naar jouw ervaringen! Dus deel jouw klacht of compliment, vraag of opmerking, suggestie of idee, indruk of tip! Laat ons zien hoe strak jouw nieuwe tent op de camping staat, hoe gezellig het was met die nieuwe barbecue of hoe mooi het interieur van jouw zelfgebouwde camper is geworden.
https://www.kiyoh.nl/de_wit_schijndel/

Een bezoek aan De Wit Schijndel is meer dan een dagje winkelen, een bezoek aan De Wit is een dagje uit! De Wit is een wereld van 70.000 m² aan kampeer-, tuin en sportartikelen. Alles wat je nodig hebt voor jouw sport- of vakantie avontuur vindt je geheid bij De Wit. We verkopen alle bekende topmerken, maar je kunt ook bij ons terecht voor diverse eigen merken. Wij vertegenwoordigen alle prijsklassen en bieden op die manier kwaliteit voor iedere portemonnee.
http://www.dewitschijndel.nl/info/dagje-uit/winkel/

We hebben service hoog in het vaandel staan. Service betekent voor ons onder andere gemak. Zo kun je gratis parkeren, mogen jouw honden mee naar binnen en kun je gebruik maken van onze handige bezorgservice. Maar service betekent bij ons ook onderhoud en reparatie. Wij staan voor je klaar, voor en na je aankoop.
http://www.dewitschijndel.nl/info/service-onderhoud/

Kun je na een lange dag winkelen wel wat eten gebruiken? We beschikken over verschillende cafés en corners waar je terecht kunt voor een hapje of drankje. Of je nu zin hebt in een kopje koffie met gebak, een broodje gezond of iets hartigs, op de uitgebreide lunchkaart vindt je altijd wel iets waar je zin in heeft.
Meer zin heeft in een vette hap? Bij onze snackcorner haalt je de lekkerste frites en snacks die je op het terras kunt opeten, terwijl de kinderen buiten spelen in de speeltuin of op het springkussen. En gaat een toetje er nog wel in of hebben de kinderen zich zo goed gedragen dat ze een ijsje verdienen? Dat kan bij onze ijscorner. In de zomer haal je hier de lekkerste ijsjes voor jezelf en jouw kinderen.
http://www.dewitschijndel.nl/info/dagje-uit/hapje-eten/

Bij een bezoek aan onze grote winkel sta je meestal niet zomaar weer buiten. Gelukkig hoeven kinderen zich bij ons niet te vervelen! Bezoek bijvoorbeeld ons Kinderland, een grote ruimte speciaal voor de kids. Hier staat een veilig en kindvriendelijk klim- en speeltoestel opgesteld en kunnen de kleintjes lekker klauteren. Ook is er gedacht aan de oudere jeugd, zij kunnen helemaal los gaan op verschillende computerspellen. Als het lekker weer is kunnen de kinderen ook heerlijk buiten spelen. Naast het terras van De Wit bevindt zich een speeltuin met een springkussen.
http://www.dewitschijndel.nl/info/dagje-uit/kinderen/

Onze taak

De Nr. 1 in kamperen, tuin en sport!
De Wit is zowel online als offline het grootste kampeer-, tuin- en sportwarenhuis van Nederland. Wij willen blijven voldoen aan de winkelbehoeften van de moderne én traditionele klant! Keuze, service, prijs, kwaliteit, advies en beleving zijn hierin onlosmakelijke met elkaar verbonden.

Vijf krachten van De Wit Schijndel

NR. 1 IN KEUZE
Met meer dan 70.000 m2 kampeer-, tuin- en sportplezier slaag je bij ons altijd. Bovendien is vrijwel alles uit voorraad leverbaar.

NR. 1 IN SERVICE & GEMAK
Van gratis parkeren tot een handige bezorgservice: wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Ook ná jouw aankoop.

NR. 1 IN ADVIES
Met meer dan 65 jaar ervaring is De Wit Schijndel dé specialist in kamperen, tuin en sport. Je krijgt een eerlijk en betrouwbaar advies van deskundige medewerkers.

NR. 1 IN PRIJS ÉN KWALITEIT
De Wit Schijndel biedt kwaliteit voor iedere portemonnee. Van scherp geprijsde topmerken tot de beste aanbiedingen.

NR. 1 IN BELEVING
In onze sfeervolle winkel is van alles te beleven op het gebied van kamperen, tuin en sport. Volop speelplezier voor kinderen, een gezellig lunchcafé en een terras maken jouw dagje uit compleet.

Label

De Wit Schijndel B.V.
Rooiseweg 22
5481 SJ Schijndel
Nederland


GPS coördinaten:
N: 51° 35' 55'24''
O: 5° 27' 08,40''


Telefoonnummer +31 (0)73 54 923 56
Faxnummer +31 (0)73 54 775 25
E-mailadres [email protected]
Website http://www.dewitschijndel.nl
Kamer van Koophandel 16045594
BTW nummer NL0061.38.044 B01

Producten

- Kamperen
Tenten, nieuwe en gebruikte vouwwagens, voortenten, luifels, campingmeubelen, kampeerartikelen, caravan- en camperaccessoires, servicepoint, atelier, onderhoud en schadeherstel.

- Tuin
Barbecues, buitenkeukens, tuinhaarden en -kachels, zwembaden, tuinmeubelen en accessoires.

- Sport
Voetbal, hockey, tennis, hardlopen, sportkleding en -accessoires.

- Wintersport
Ski's, snowboards, schoenen, schaatsen, goggles, helmen, kleding, protectie, onderhoud en verhuur.

- Mode
Sport- en vrijetijdskleding, teamkleding, outdoorkleding, badmode, jassen, sport- en vrijetijdsschoenen.

Adres: Rooiseweg 22, 5481 SJ Schijndel
Telefoonnummer: 0735492356
ln.lednjihcstiwed@ofni
Stad: Schijndel
Route: Rooiseweg 22
Postcode: 5481 SJ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: de wit schijndel koopzondag, de wit schijndel automaterialen, de wit schijndel folder, de wit schijndel caravans occasions, de wit schijndel online shop, de wit schijndel tuinmeubelen, de wit schijndel caravans, de wit schijndel vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cranenbroek Cranenbroek 1 km Ik heb hier een tent gekocht en twee maanden nadat de basis was aangesloten, werd die...
Hema Schijndel Hema Schijndel 2 km Als er een winkel is die ik graag vermijd is het de hema. Snoep op ooghoogte van kind...
Recensies
Wat een mooie grote winkel is dit. Je kunt er echt alles krijgen voor camperen van tenten in allerlei soorten tot vouwwagens en al het toebehoren wat je daarvoor nodig bent. Enorm veel keus ook in rugzakken en diverse sporten van schoenen tot kleding. Alles wordt duidelijk aangegeven en er zijn voldoende toiletten aanwezig. Personeel is ook erg vriendelijk. Echt een aanrader om naar toe te gaan als je iets zoekt op dit vlak.
Ik zocht speciaal naar de nieuwste uitvoering van mijn 12 jaar oude, behoorlijk opgebrande gasbarbecue omdat ie zo handig mee te nemen is. Alleen met hulp kon ik 'm vinden. Aardig, behulpzaam, Brabants-gastvrij personeel. Volgende dag gemonteerd. De bijgeleverde batterij kwam niet voor in de gebruiksaanwijzing. Gebeld, uitgebreid menu, maar snel contact. Verteld door weer een aardig personeelslid wat niet in de gebruiksaanwijzing stond. En nou werkt ie! Kortom: enorm assortiment en deskundig en aardig personeel!
Weer geweest bij de Wit in Schijndel. Vorige keer een compressor koelbox gekocht. Deze keer een universele voortentluifel. Door de nieuwe luifel zakte onze oude snelklemmen van de voortent nog meer door. Wij op zoek naar nieuwe snelgrips. Wij konden de juiste maat niet vinden, klopt zei de man die wordt niet meer gemaakt, een rare maat. 26 mm ipv de gangbare 25mm, maar de man van de luifel afdeling wist wel een goede oplossing. De voortent en luifel staan er superstrak bij nu. Prima winkel. Goed personeel. Wie niet weet wat je vraagt of zijn afdeling cq expertise niet is, verwijst je goed naar de juiste persoon. Op de camping aangekomen kwamen we achter dat bij 1 Artikel wat miste, een paar kleine dingen. Volgende dag zonder veel vragen gewoon mee gekregen.. Personeel weet waar ze over praten, dat is heel fijn.
Voor de eerste keer, deze mooie grote winkel met een ruim assortiment voor kamperen, tuin en sport bezocht. Na een aantal artikelen die we nodig hadden in onze winkelwagen te hebben gedeponeerd. Kwamen we op de kampeerafdeling terecht. Omdat onze caravan opstap aan vervanging toe is, zagen we diverse modellen staan, en viel ons oog op een mooie aanbieding. De opstap Bermuda dubbel voor een mooie prijs van 31,49 euro. Na overleg met mijn vrouw besloten deze aan te schaffen. Groot was onze teleurstelling dan ook, toen bleek dat deze opstap geen 31,49 was zoals op het schap vermeld stond maar 66,99 en bleken ze een zwaardere uitvoering op die plek te hebben gezet !!! Een medewerker zei, ja vervelend maar pech voor u, ook de afdelingschef zei dat hij het vervelend vond maar dat hij hier niets aan kon doen. Persoonlijk vind ik dit geen manier van doen en was ik dan ook zwaar teleurgesteld in deze manier van reageren. Volgens mij is het zelfs zo dat als zij deze fout maken ik in mijn recht sta om deze voor die prijs te krijgen. Maar goed, wij hebben de winkel dus met een naar gevoel verlaten. Laat dit een waarschuwing zijn voor anderen, en let dus goed op of de prijs klopt van wat u aanschaft. Ik denk dat dit eerste bezoek van ons aan hun, ook tevens de laatste was. Jammer want de keuze is reuze.
Grote collectie van allerlei vrijetijds artikelen Van kleding , kampeergerei als tenten. Restaurant. Vlotte bediening en smakelijke burger/ vegetarisch plate.
Een verbazend breed aanbod van producten. Vindt wel jammer dat niet bij alle tenten informatie stond, deze kon ik ook niet op de website vinden. Als motor rijder is het gewicht en de pakgrote van een tent belangrijk, hij moet immers op de motor mee. Er waren ook nette en schone toiletten aanwezig, en binnen en buiten speelgelegenheid voor de kinderen en gelegenheid om wat te eten en te drinken.
Doe geen zaken met deze winkel. Product wat aangeboden wordt op de website, is er helemaal niet. Kan gebeuren, al betaald en dan verwacht je toch dat je geld zo snel mogelijk terug komt. Maar deze club denkt daar heel anders over. Zij houden mijn geld drie dagen vast, om het vervolgens over te maken aan Buckaroo! Mijn 223 euro ligt nu dus bij een bedrijf waarmee ik helemaal geen zaken heb gedaan! Denk goed na voordat je hier wat bestelt, want met geld retourneren is deze malafide toko erg losjes!
Er is veel, vooral van de duurdere merken. Ondanks dat er veel is, zijn de meest gangbare maten al weg en zijn de voordeeltjes vooral voor de mensen met minder gangbare maten. Winkel ziet er wel netjes uit, ik miste de bordjes waar ik wat kan vinden, misschien waren ze er wel bij de ingang, maar ik heb het gemist. Zoektocht naar een sporttas resulteerde in 3 x door de winkel omdat ze overal bij iedere afdeling lagen, is marketing-technisch vast over nagedacht, ik vond het vooral vervelend.
Zeer triest. Bestel je iets op de website tegen echt een supervoordelig tarief waar bij staat op voorraad en binnen 24u verzonden.... Na 3 dgn bel ik zelf maar even want t pakketje kwam niet en ook had ik geen track and trace. ...nee toch niet op voorraad. Mevrouw u krijgt uw geld terug tot ziens. Dat ik het nu elders tegen een duurdere prijs moet gaan kopen interesseerde ze niet. Voelt een beetje als misleiding De Wit. Klant verloren.
Vandaag 3-10-22 bij de Wit geweest voor het aanschaffen van een Truma kachel. Kachel kost met alles erop en eraan toch rond de 1400€. Dus ik wilde vooraf goede info hebben. De eerste verkoper had er zo weinig verstand van dat er al snel een tweede bij werd gehaald maar ook zij kwam niet met heldere duidelijke antwoorden. Opeens komen er nog twee collega's aan en die vragen, gaan jullie mee? En vervolgens stond ik alleen in de winkel. Ze liepen met z'n vieren naar buiten mij achterlatend met een kachel en de benodigde attributen waar ik nog vragen over had. Ik heb alles laten staan en ben zo de winkel uitgelopen. Bijzonder klantonvriendelijk De Wit! Ik haal m'n spullen voortaan wel ergens anders.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Wit Schijndel met het openbaar vervoer


Schijndel, Scheidingsweg 100 meter
154
156
Schijndel, Scheidingsweg 100 meter
154
156

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid