facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wit Bosch Car Service

De Wit Bosch Car Service

Info

De Wit Autotechniek is een universeel garagebedrijf in Kolham / Hoogezand. Wij onderhouden en repareren alle merken en alle typen auto's.

Geschiedenis

De Wit Autotechniek is een universeel garagebedrijf in Kolham / Hoogezand. Wij onderhouden en repareren alle merken en alle typen auto's. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring tot het complete auto onderhoud van uw auto.

Door onze jaren lange ervaring, moderne apparatuur en ons goed opgeleide personeel kunnen wij de beste zorg voor uw auto dragen.

Ook voor (technische) adviezen en prijscalculaties maken wij graag even tijd!

Wat u ook met uw auto heeft, De Wit Autotechniek is altijd de beste garage bij u in de buurt!



"Betaalbaar onderhoud & reparatie van alle merken auto's. Bij Garage De Wit Hoogezand Bosch Car Service gevestigd in Kolham, Groningen bent u aan het juiste adres.24/7 online een afspraak maken."
Adres: A. Einsteinlaan 29, 9615 TE Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598- 350850
Stad: Kolham
Route: A. Einsteinlaan 29
Postcode: 9615 TE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autohuis Hoogezand, Autohuis Sappemeer, Renault Hoogezand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De wit auto techniek De wit auto techniek 0 meter Prima service met een glimlach... een van de 2 garages waar ik mijn autos met volle v...
4WD Techniek 4WD Techniek 186 meter Aanbeveling waard! Dank voor het mee denken en leveren van de juiste onderdelen voor ...
Recensies
Absoluut geen service en kennis. Mijn auto is in 1 week 2 keer heen geweest. Verkeerde onderdeel besteld en uit eindelijk is het oxidatie wat de eerste keer blijkbaar niet eens bekeken is. En als klap op de vuurpijl ook nog geld durfen te vragen voor de leen auto. Terwijl als ze hun werk goed gedaan hadden op de 1e dag had het mij een vrije dag gescheeld en veel ergenis. Zoek een goede garage maar hier echt niet heen gaan!
Onze bedrijfsauto en de auto van vrienden worden altijd netjes APK gekeurd door De Wit Autotechniek. Super service, duidelijk met het inplannen van de afspraken en altijd een leenauto mogelijk tot de opties.
Vriendelijke mensen, alleen ging er vanalles mis.. Gelukkig dachten ze wel mee, naar een oplossing!
Vriendelijk personeel. Service gericht. Wellicht een beetje onderbezetting, maar netjes te woord gestaan in drukke periode. Kom zeker terug
Geweest om airco te laten nakijken en vullen. Na enkele maanden bleek de airco weer leeg. Teruggegaan, na onderzoek zeiden ze dat de koelventilator defect is en hij daarom druk opbouwt en zichzelf leeg gooit. Bij andere garage gebracht: zit wel degelijk een lek, en er zit helemaal geen ventiel waardoor hij leeg kan gaan. Airco is bovendien helemaal niet aan geweest, maar is toch weer leeg!
Vanmorgen iets voor openingstijd werd ik al geholpen, zonder gezeur dat ze nog niet zijn geopend. Word altijd vriendelijk ontvangen, goede monteurs. Als er iets fout gaat nooit geen tegenspraak, ze erkennen het en fixen het alsnog. Auto is meestal snel weer klaar, als het nodig is hebben ze altijd wel een vervangende auto of fiets. Goede eerlijke prijzen.
Goede service en denken graag met je mee
Er wordt goede kwaliteit geleverd.
Ik heb mijn Ligier weg gebracht voor wat onderhoud. Ze hebben uit gelegd wat ze gedaan hebben. Echt top personeel en auto top gemaakt. Hier ga ik vaker heen.Service: Reparatie autorem
Top bedrijf , goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid