facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wipstrik Home Decorations

"Welkom bij Thuisin van der Linde . Wij hebben een groot assortiment van onder andere vloeren, raamdecoratie, buitenzonwering, kasten en behang. Onze medewerkers staan klaar voor inspiratie en advies in onze winkel."
Adres: Dorpsstraat 24 , Bleiswijk 2665 BJ, NL
Telefoonnummer: 010 521 2439
Stad: Bleiswijk
Route: Dorpsstraat 24
Postcode: 2665 BJ


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YouAsMe YouAsMe 104 meter Leuke en gezellige winkel! Veel keuze in kleding, mooie accessoires en gezellige behu...
Bekkers Bekkers 195 meter Broek gekocht en 2 riemen waarvan 1terug moest had kapotte gesp gelijk een andere geh...
Violetti Violetti 218 meter
Soph’s Baby & Kids Soph’s Baby & Kids 460 meter Zeer prachtige strijkapplicaties en zeer goede klantenservice
Recensies
Wil je echt een persoonlijk interieur met kwalitatief hoogwaardige producten? Ga naar Van der Linde Interieur! Ze nemen uitgebreid de tijd om een mooi advies uit te werken. Leveren daarna vakkundig producten af en monteren alles zoals het hoort.
Heel blij met het advies en zeer kundige hulp van Mira vd Linde. Bij het inrichten van het nieuwe appartement heeft zij heel goed meegedacht, goede opties gegeven en zelfs meegedacht over kleuren en materialen die niet bij vd Linde besteld zijn. Alle meubels zijn op maat ontworpen en het geheel is zeer naar tevredenheid. Levertijden waren soms langer dan gehoopt, maar door tijdige en volledige communicatie wisten wij steeds waar we aan toe waren. Goede service, ook weer tijdens levering goed meegedacht. We zijn heel blij met de stijl en het complete plaatje! Bedankt voor de service, het meedenken en de mooie kwaliteit!
Een fantastische ervaring bij van der Linden Interieur. Een veelvoud aan prachtige meubels, verlichting etc. Een echte aanrader.
Begin 2021 komt na ruim 4 maanden onze nieuwe bank. Niet zo een hele goedkope bank trouwens. We moeten betalen voor het afvoeren van de oude bank. Koop lokaal was de gedachte. Volgende keer maar eens elders kijken.
Waardeloze zaak!! Je wordt eerst gastvrij ontvangen. En vervolgens komen ze hun afspraken niet na. Meerdere keren niet. En zonder blikken of blozen doen ze 15 min voor levering afbellen dat ze niet kunnen leveren..
Zeer behulpzame en vriendelijke mensen. Zeker ook de kennis en vermogen om te combineren van nieuwe meubels met bestaande inrichting is goed. Het aanbod om eventueel thuis een advies te geven werd zeer gewaardeerd. De ruimte tussen de verschillende meubelen is ruim voldoende om goed te kiezen wat lekker zit en leuk is.
Bekwaam en vriendelijk personeel met topmerken. Beetje jammer dat er maar één merk jaloezieën Luxaflex verkrijgbaar is.
Goede service, ook na vele jaren.
Heel mooie zaak en heel goed advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid