facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Windkanter

Info

Welkom bij "De Windkanter". Deze knusse locatie, daterend uit 1906 ligt verscholen in de bosrand van 't Ruigeveld op Camping De Kriemelberg te Ermelo.

Geschiedenis

In samenwerking tussen Organisatiebedrijf Reintje de Vos en Camping De Kriemelberg is deze unieke locatie ontstaan. Waar u welkom bent tijdens onze openingsuren of op afspraak.

Van hier uit kunt diverse educatieve activiteiten ondernemen in de bosrijke omgeving van "De Windkanter" of op de locatie zelf. Denk ambachtelijke houtbewerking workshops, Fotografie en Natuurtochten, Outdoor Cooking, kinderfeestjes, educatieve excursies en meer...

Zie ook op www.reintjedevos.nl voor overige mogelijkheden

Tevens kunt u tijdens de openingsuren de tijdelijke mini-expositie bekijken over de directe omgeving 't Ruigeveld. Het ontstaan en beheer komen o.a. aan bod.

Wees welkom om onze locatie eens te bezoeken.

Met Veluwse groet; Organisatiebedrijf Reintje de Vos

Enkele partners alwaar we hier mee samenwerken zijn;

www.reintjedevos.nl
www.kriemelberg.nl
www.harrobannink.nl
www.bella-kota.nl
www.houtvanbomen.com
www.segway-veluwe.nl
www.groenefun.nl
www.hoevenieuwlopsum.nl
www.vvvermelo.nl

Adres: Drieerweg 104, 3852 MC Ermelo (gemeente)
Stad: Ermelo
Route: Drieerweg 104
Postcode: 3852 MC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid