facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wildeman

De Wildeman

Info

Vlak onder het hart van Nederland, aan de A2, ligt een duurzaam, veilig en uitstekend bereikbaar bedrijventerrein: De Wildeman.

Geschiedenis

Vlak onder het hart van Nederland, aan de A2, ligt een duurzaam, veilig en uitstekend bereikbaar bedrijventerrein: De Wildeman. Vele gerenommeerde bedrijven vonden hun weg al naar dit bijzondere project in Zaltbommel, dat de afgelopen jaren een aantal prestigieuze prijzen won. Maar er is nog ruimte voor ambitie. Die van u?

De Wildeman richt zich op de lokale en (sub)regionale bedrijven. Het totale plangebied bedraagt ca. 43 ha. Er is ruimte voor industrie, transport en distributie, maar ook voor kleinere ondernemingen, bedrijfsverzamelgebouwen en de perifere detailhandel. Het concept achter De Wildeman en de opzet ervan hebben het terrein al diverse belangrijke prijzen opgeleverd. Het collectieve preventieproject zorgde er in 2009 voor dat De Wildeman de Veilig Ondernemenprijs 2009 ontving. In 2011 werd daar de prijs Beste Bedrijventerrein in de categorie Sociaal aan toegevoegd. En in 2012 reikte minister Opstelten van Veiligheid en Justitie het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen aan De Wildeman uit.

Adres: Hogeweg 11, 5301 LB Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0653924382
Stad: Zaltbommel
Route: Hogeweg 11
Postcode: 5301 LB



op zoek naar gerelateerd: Grondprijzen gemeente Zaltbommel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid