facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wilde Tuinen

De Wilde Tuinen

Info

Eerlijke en Heerlijke biologische geteelde groente, fruit, kruiden en bloemen van Zeeuwse bodem.
Waar oa. jams, sauzen, chutneys van worden gemaakt. Tevens hebben we de beste specerijen die we uit de gehele wereld halen.



"De Wilde Tuinen is een bedrijf dat heerlijke biologische producten maakt uit eigen moestuin. Naast onze overheerlijke confituren, maken we ook chutneys en andere specialiteiten. Zo hebben wij ook de populaire gefermenteerde knoflook in ons assortiment, ook wel bekend als Zwarte Knoflook Black Garlic. Daarnaast hebben we infusies Van Fleur de Sel met eigen kruiden en fruit uit biologische tuin. Zeeuwse honing met infusies uit eigen biologische tuin. En seizoens afhankelijk persen we de heerlijkste pure sappen.Alleen online verkoop, afhalen mogelijk op afspraak."
Adres: Zijpestraat 56, 4301VT Zierikzee
Stad: Zierikzee
Route: Zijpestraat 56
Postcode: 4301VT



op zoek naar gerelateerd: De Wilde Tuin - NRC
Recensies
De poducten van De Wilde Tuinen zijn met veel liefde gemaakt en komen allemaal uit Katinka's enorme moestuin. Mijn absolute favoriet is de Surinaamse piccalilly. Overheerlijk! Ik zet het door de pom, eet mijn risoles ermee, meng het met wat mayo als saus bij de vis of gewoon als dipsaus. Echt een aanrader. Tevens een leuk cadeau! Ook de zwarte sjalot pruim chutney is heerlijk. Eigenlijk ben ik gek op alles van dit merk.
Geweldig mens, altijd bezig met de natuur haar de eetbare bloemen, de zwarte knoflook, gerookte knoflook, alle jam's die ze zelf maakt bramen met peper enz enz enz, zwarte knoflook honing. Echt een totale aanrader 10 sterren.
Ze hebben heerlijke zwarte knoflook versterkt de smaak van je gerechten ,sausen kunt het voor heel veel gebruiken ,de teentjes kun je zo eten ,en niemand ruikt dat je knoflook hebt gegeten . Ga kijken op de site en lees
Bijzondere producten die je nergens anders vindt. Zeer aparte smaken bij elkaar gevoegd die je niet zou verwachten. Houd je van pittig? Mijn favoriet is de Surinaamse piccalilly. Heerlijk!
Zeer goede service en zeer goede producten, altijd vriendelijk en luisteren naar anderen. Ik beveel deze site aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid