facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wijnschuur

De Wijnschuur
"Al tientallen jaren staat midden in de polder wijnspeciaalzaak De Wijnschuur. Ooit begonnen met een bescheiden assortiment, telt de schuur nu zo’n 900 verschillende wijnen waarvan wij een groot deel zelf importeren. Zo blijft het assortiment exclusief en scherp geprijsd.De informele sfeer gecombineerd met onze hoge standaard voor kwaliteit en deskundig advies maakt De Wijnschuur toegankelijk voor elke wijnliefhebber.Een groot deel van ons brede assortiment is veilig en gemakkelijk te bestellen op DeWijnschuur.nl!"
Adres: Amsteldijk Zuid 180 d , Amstelveen 1188 VN, NL
Telefoonnummer: 0297 582 611
Stad: Amstelveen
Route: Amsteldijk Zuid 180 d
Postcode: 1188 VN


Openingstijden

Donderdag: 15:00-19:00
Vrijdag: 11:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: de wijnschuur heerenveen, wijnhandel nes aan de amstel, openingstijden de wijnschuur, wijn en wonen heerenveen, de wijnschuur, amsteldijk zuid, amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 5 km Makkelijk gratis parkeren ,overdekt en veel aanbiedingen nette winkel ,vriendelijk p...
The WineKitchen The WineKitchen 5 km The WineKitchen at Sea: hier weten ze wat koken en opmaken is. We hebben hier bijzond...
Henri Bloem Amstelveen Henri Bloem Amstelveen 6 km Echt een hele mooie winkel met heel behulpzaam personeel.
Recensies
Heerlijke wijnen verkocht vanuit een mooie wijnschuur. Fijne service. We hebben aan de waterkant genoten van een fijne rosé.
Groot assortiment, goed advies, leuk personeel en vooral heerlijke wijn in alle prijsklassen. Martine en Dennis weten precies welke wijntjes wij lekker vinden. De proeverijen zijn ook super. Echt leuk om eens wat nieuws uit te proberen.
Goede plek om lekkere wijnen te halen, met altijd prettige service. Een goede reden om af en toe even het mooie ritje langs de Amstel voor te gaan maken.
Een leuke en mooie plek om je wijnen te kopen. Ze kopen zelf hun wijnen in, waardoor ze een exclusief en breed assortiment hebben van over de hele wereld. In alle prijsklassen. De mensen van De Wijnschuur hebben een zeer grote kennis van de wijnen en zijn erg aardig. De wijnschuur is een mooi pand. Je kijkt je ogen uit. Wij vinden het een leuke belevenis om hier wijnen te kopen.
Goeie wijnen en advies, je mag als je de wijn niet lekker vindt ook altijd terug komen om het te ruilen nog nooit hoeven doen
Dat is een leuke verassing, binnen komen en direct goed geholpen. Een glas wijn erbij een topadvies over de wijnen in het eindeloze assortiment. Voor elke beurs is er een wijn! Ik denk dat wij hier vaker gaan komen.
Tijdens een heerlijke motortocht langs de Amstel even gestopt bij de Wijnschuur. Mijn vriendin was er nog nooit geweest en vond het helemaal geweldig en zei: "Ze hebben hier alle goede wijnen!". Veel lekkere wijnen gekocht en we kregen een glas Princess of Thieves om te proeven en waren super enthousiast. We zijn er nu van aan het genieten in onze tuin. Dank voor de goede zorgen en je ziet ons snel weer verschijnen.
Heerlijke winkel en bijzonder hulpvaardige en kundige verkopers! Heel fijn!
Groot assortiment wijnen, maar vooral goed en prettig advies. Er kunnen ook wijnen geproefd worden. Mooie kortingsactie met 12 flessen haken en 10 betalen.
Mooie collectie wijnen en Franse bull lief hebber…….
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid