facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wijnhoeve Heeze

De Wijnhoeve Heeze

Info

Wijnhoeve Heeze is DE specialist in wijn, whisky, gin en speciaal bier.

Geschiedenis

Onze hoeve is de vroegere kasteelboerderij van Heeze. Nu is het een drukke wijnkoperij in het hart van het dorp.

Bij ons vindt u wijnen uit alle wijngebieden wereldwijd, topwhisky’s, cognac, likeuren, jenevers, speciaal bieren, olijfolie.
Goed advies bij mooie producten.



"Onze winkel is gevestigd in één van de oudste boerderijen in het centrum van Heeze. Wij zijn DE wijnwinkel van Heeze met een goed advies en mooie beleving tussen de wijnen. Wij zijn altijd vrolijk tussen de wijnen, dat zijn wij. Ons assortiment is volledig onafhankelijk en wij streven naar de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. We zijn nooit klaar.Komt u eens kijken? U vindt ons op het vertrouwde adres in het centrum van Heeze.Op onze website vindt u altijd het laatste nieuws. Wilt u op de hoogte blijven? Dan kunt u zich hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo leest u als eerste over onze wijn van de maand en lopende aanbiedingen."
Adres: Kapelstraat 29, 5591 HC Heeze
Telefoonnummer: 0402261686
Stad: Heeze
Route: Kapelstraat 29
Postcode: 5591 HC



op zoek naar gerelateerd: Vloeibaar Genot, Kasteel Heeze, Port proeverij Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Vloeibaar Genot dranken speciaalzaak Het Vloeibaar Genot dranken speciaalzaak 475 meter Mooie zaak met een man met liefde voor zijn vak en klanten
Recensies
Een leuke ervaring rijker. Zaterdag 13-08 bij een uiterst vriendelijke man met wat langer haar geholpen. Wij kwamen binnen voor een specifieke rosé. Deze specifieke rosé zat niet in het assortiment. Bijna beteuterd liepen wij de winkel uit, niet wetende dat er 3 Roses klaar stonden om te proeven. 2 van de 3 hebben wij uiteindelijk meegenomen, plus een bijzonder lekkere noord Macadonische wijn. Dankzij het enthousiasme, vriendelijke en kundig advies heeft de Wijnhoeve er in ons een vaste klant bij. Dankjewel voor de hulp, en het goede advies
Zo anders dan wanneer je naar een "gewone" slijterij zou gaan. Je komt binnen in een prachtige wijnkleder en je wordt direct geweldig geholpen. Wij werden geholpen door een meneer met krullend haar in een staartje. Dankzij hem hebben jullie er iniedergeval 2 vaste klanten bij :
Heel persoonlijke benadering en goed advies welke is afgestemd op je eigen smaak en ervaringen. Naast de oude wereld landen als Frankrijk, Italie en Spanje, ook een uitgebreid assortiment uit Oost-Europa. En niet onbelangrijk, De Wijnhoeve ligt op een prachtige locatie!
Bestel via internet een doos Spaanse wijn uit 2016. Op de bon staat 2016. Bij afhalen helaas niet gecheckt . Bij thuiskomst blijkt dat de wijn uit 2017 dateert. Slechte zaak dat de Wijnhoeve mij hierover niet heeft geïnformeerd. Dank u wel voor uw reactie. We zullen een fles ontkurken en hopen dat de wijn uit 2017 aan de verwachtingen voldoet.
Wat is het toch altijd plezierig om naar de Wijnhoeve te gaan! Een prettige en deskundige eigenaar leidt je in deze mooie sfeervolle ambiance langs een uitgebreide wijncollectie. Keuze genoeg en voor iedere portemonnee! Proost!
De eigenaar is een echte vinoloog en een goede raadgever op het gebied van het combineren van wijn en spijs.
Uitgebreid assortiment met vooral de onbekendere merken. Bjorn luistert en denkt goed met je mee. Ik ga nooit meer ergens anders mijn drank halen : Super aanrader!
Mooie, grote, sfeervolle winkel met kundig personeel. Lekker wijntjes kunnen proeven en met een doosje vol weer naar huis. De moeite waard om voor om te rijden!
Lekkere wijnen, goed advies over wijn en spijs. Mooie winkel met ruime keuze en vriendelijke eigenaar.
Zeer goede expert met uitgebreid assortiment. Mogelijk binnenkort ook weer met grote keuze uit speciaal bieren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid