facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wieringer

De Wieringer

Info

De Wieringer is een ijs- en zuivelboerderij vlakbij Hippolytushoef.

Adres: Hippolytushoeverkruisweg 7, 1777 JC Hippolytushoef
Stad: Hippolytushoef
Route: Hippolytushoeverkruisweg 7
Postcode: 1777 JC



op zoek naar gerelateerd: wieringer boekhandel, p2000 wieringen, wieringer courant familieberichten, radio wieringermeer, wieringer courant epaper, wieringernieuws site, bdu wieringer courant, wieringer molens
Recensies
Heerlijke ijsjes gegeten, lekker buiten gezeten en verse melk mee naar huis genomen.
In de buurt en spontaan binnen gestapt... Leuk klein winkeltje... Goede service en leuke heerlijke streek producten
Heerlijk ijs,ouderwetse vla en yoghurt en koffie voor de liefhebber
Hier toevallig tijdens het wandelen even terecht gekomen voor een ijsje. Zeer smaakvol ijs in ZEER royale bollen voor maar 1,60 per megabol. Enkele zitplaatsen om van je ijs te genieten.
Ik heb nog nooit zulke heerlijke vla en ijs gegeten. Ik ben er verslaafd aan. Zeer klantvriendelijk en goede service. Steun de boeren. Ze verdienen het. Pak andere vervuilende bedrijven eens aan. Zoals de hoogoven etc.
Lekkere goede maar vooral verse zuivelproducten. Heerlijke yoghurt, lekkere dikke vanillevla en superverse melk. Heel veel smaken ijs, van pistache van echte pistachenoten! tot oreo ijs. Je ervaart het ouderwetse gevoel weer met de zuivel uit flessen. Super!
Hier maken ze ongelofelijke lekkere zuivel producten. Van ijs 40 verschillende smaken tot yoghurt vla je kunt het zo gek niet bedenken. En echt allemaal even lekker. Ook nog een leuk terras met mooi uitzicht en heerlijk rustig gelegen. Al met al een bezoek zeker waard
Dit is zo een zuivelboerderij die je "per ongelukt" treft tijdens een ritje door de buurt en als je daar dan stopt staan daar allemaal heerlijke dingen als de enige echte "dikke Oma's vanille vla" onze guilty pleasure geworden!! en werkelijk super lekker zelf gemaakt ijs. even los van het risico dat het hier nu te druk wordt, hier moet je gewoon heen. je kunt er makkelijk betalen en ook even gezellig zitten dus een rondje fietsen en dan daar even bijkomen, zeker doen!
Afgelopen Zaterdag witte chocolade en koffie aroma ijs opgehaald voor ons familie etentje die avond. We hadden gehoopt op pistache en hazelnoot maar dit was regelaars niet. Als tegemoetkoming mochten wij 8 eigengemaakte ijslollies meenemen. Kort gezegd was ons etentje heerlijk en het Dessert ijs ook. Van de lollies Heeft iedereen genoten. Enkele opmerkingen waren ; ik proef pure chocola en ook koek. En, wat een lekkere krokante laag over het ijs. Al met al een geslaagde avond en niet in de laatste plaats door het heerlijke ijs als dessert. Bedankt namens onze hele familie.
Leuke zuivelboerderij waar je zelf je melk mag tappen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid