facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wielewaal Stacaravans & Chalets

De Wielewaal Stacaravans & Chalets

Info

Reeds jarenlang een bekend adres op het gebied van stacaravans en chalets. In de overdekte showroom staat een ruim aanbod van nieuwe stacaravans en chalets op voorraad. Ook hebben we een uitgebreide keuze aan gebruikte stacaravans en chalets te koop.

Adres: Deltahoek 1, 4511 PA Breskens
Telefoonnummer: 0117-381492
Stad: Breskens
Route: Deltahoek 1
Postcode: 4511 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Wielewaal camping, BRESKENS stacaravan, Wielewaal geluid, Stacaravan nieuw voorraad, Chalet caravan, Chalet of stacaravan kopen, Stacaravan Nieuwvliet te koop, Landgoed De Wielewaal
Recensies
Dank u wel Jan,Super service!!!!ook na verkoop,zeker en vast tip top firma en ongelooflijk goede werknemers,reeds 4 caravans aangekocht van de Wielewaal en nergens betere service bedankt Marcovakmanschap top!!!!,mensen waar je kan op rekenen,ook super camping dankzij Jan verdienen zeker een pluim!!!!
Wij hebben hier een chalet aangekocht en zijn heel tevreden over de service na verkoop. Zeer aangenaam personeel en super vriendelijk. Deze verkoper is zeker een grote aanrader .
Ik heb een stacaravan gekocht bij de Jan en geen spijt van... Uitstekende service bij de wielewaal, de mensen kennen echt hun vak Zou zeggen doe zo voort Jan.
Jaren geleden een chalet gekocht en laten plaatsen langs de Damse vaart in Hoeke en toen mogen genieten van een uitstekende service. Binnenkort gaan we hoogstwaarschijnlijk opnieuw beroep doen op hun service en volgens ons loopt alles opnieuw op wieltjes.
De Wielewaal heeft een uitstekende service! Zaterdagmiddag gebeld ivm lekkage door storm en hevige regenval.Ondanks de drukte hierdoor was de monteur binnen 2 uur ter plaatse en heeft het probleem vakkundig opgelost.
Zeer groot aanbod. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
In oktober 2019 caravan gekocht. Jan jr. heeft mij heel fijn begeleidt en geholpen.Ook na plaatsing, toen er een paar mankementjes zich openbaarde, was de service goed. De monteur kwam meteen de volgende dag en loste het probleem op!
We zijn erg blij met de door ons gekochte stacaravan. We zijn erg goed geholpen en geadviseerd door Jan Harkema jr. Deze mensen zijn vakkundig, hebben een goede service en doen wat ze beloven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid