facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wetterstins

De Wetterstins
Adres: Lauermanstraat 16B, 9251BA Bergum
Telefoonnummer: 0511 460 747
Stad: Bergum
Route: Lauermanstraat 16B
Postcode: 9251BA



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden zwembad, Kijkles Wetterstins, Wetterstins leerlingvolgsysteem, Zwembad Burdaard, E zwemlesmethode, Opening zwembad De Kûpe, Aquajoggen Burgum, Babyzwemmen Burgum
Recensies
Rolstoel vriendelijk, personeel neemt tijd voor uitleg bij vragen. Water op prima temperatuur. Fijn en gezellig zwembad.
Netjes en schoon alles wat je in en om een sporthal wil vinden. Mooie sporthal.
Mooi en ruim wachtruimte. Aardige gastvrouw aan de balie.
schoon zwembad en doucheruimtes. Behulpzaam personeel. Breed aanbod op zwem en sportgebied
De sporthal en omkleedruimtes zijn schoon en goed.
Prima zwembad voor zwemles. Ook komen wij hier wel op zondag zodat de kinderen even extra kunnen oefenen en nog even vrij kunnen zwemmen. Wel jammer dat ze altijd in de vakanties dicht zijn voor zwemles. Vooral de zomervakantie duurt dan echt te lang.
Na een jaar of 4 weer te zwemmen geweest. Beviel goed. Helaas is het een week van tevoren reserveren waardoor de kans groot is dat alles vol zit ivm corona. Momenteel kun je dus maar een half uur zwemmen. Heb dus ook meteen voor Volgende week donderdag gereserveerd.
Het aquafit is sinds vorige week weer begonnen, we mogen met 12 mensen deelnemen, maar vorige week ware we met 4 en vandaag met 5 deelnemers.
Heerlijk om hier tijdens de warmbad dagen een rondje te zwemmen. Vooral de laatste tijd is het gelukkig rustig
Schone omkleed ruimtes, goed verzorgd en groot zwembad. Wel heel druk tijdens de recreatieve momenten zwemmen en daarnaast is water zondags wat aan de koude kant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid