facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Werelt

De Werelt
"Welkom bij hotel De Werelt in Lunteren! Kom helemaal tot rust en doe nieuwe energie op in het mooiste natuurgebied van Nederland. Haal alles uit jouw verblijf en ontdek de Veluwe wandelend of met de fiets en geniet van alle gemakken van het hotel. Wordt één met de natuur en ga voor de Natural Connection!"
Adres: Westhofflaan 2 , Lunteren 6741 KH, NL
Telefoonnummer: 0318 484 641
Stad: Lunteren
Route: Westhofflaan 2
Postcode: 6741 KH



op zoek naar gerelateerd: De Werelt Lunteren verkocht, Restaurant De Werelt Lunteren, Hotel De Werelt aanbieding, Hotel De Werelt menukaart, Hotel De Werelt restaurant, De Werelt Lunteren route, De Werelt Lunteren review, Westhofflaan 2 6741 kh Lunteren
Recensies
Het hotel ligt op een prachtige locatie. De kamers zijn niet groot, maar wel heel prettig. Wij hadden een twinbed en die was megabreed en lag heel comfortabel. Bij de receptie hebben wij een wandelroutekaart gevraagd en dat is een aanrader! Ondanks de kou hebben we er prachtig gewandeld. Wij hadden een kleine aanmerking op de kamer en werden door de supervriendelijke receptioniste verrast met een appeltaartpunt bij de koffie : Ook hebben wij echt heerlijk gegeten in het gezellige restaurant en ondanks de beperkte kaart is dat zeker een aanrader, mede dankzij de vriendelijke jongen die ons bediende. Het ontbijt was goed in de gezellige ontbijtruimte met mooi uitzicht op het bos. Bij vertrek vroeg de receptioniste of wij een prettig verblijf hadden gehad en dat gebeurt, helaas, niet overal. Kortom, wil je genieten van rust en comfort in een prettige omgeving.. dan is dit een aanrader, wat ons betreft.
Groot modern hotel met restaurant. Zelf niet gegeten, kaart is eerder beperkt, dus wij zijn telkens gaan uit eten in de buurt. Ruime ontbijtzaal, cinema, bar, wellness sauna op reservatie, zwembad en stoombad, bibliotheek en atelier ruimte waar je kon schilderen/naaien/... aanwezig. Koffie en thee vrij beschikbaar in de lobby. In de gangen met de kamers zijn frigo's aanwezig met water. Kamers zijn beperkt qua grootte, badkamer is echt krap puur functioneel ingericht, zonder werkende afzuiging, waardoor ook alles in kamer de vochtig werd door condensatie. Temperatuursregeling kamer niet mogelijk, en het was echt wel koud! Locatie is wel goed, midden in het bos met tal van wandelpaden vlakbij ondanks hier geen echte informatie over te verkrijgen is in het hotel zelf, en op haalbare afstand van andere activiteiten en/of steden. Fietsverhuur mogelijk.
Heerlijk rustig gelegen. Mooi hotel met vriendelijk personeel. Bedden zijn fantastisch. Kamer is klein maar echt heel fijn. Helaas was de verwarming nog niet aan op de kamer. Maar met de bijzondere gasprijzen van hedendaags kan ik dat niemand kwalijk nemen. Was echter wel jammer. Maar de bedden waren heerlijk en dus zijn we vroeg op bed gaan liggen. Konden helaas zelf onze temperatuur in de kamer niet regelen Wij komen zeker terug. Schitterende centrale plek. En dus echt super rustig gelegen. Enige minpuntje tijdens ons verblijf was de gehorigheid van de gangen. Als er snachts om 3 uur gasten aankomen hoor je dit duidelijk. Zeker als ze dan besluiten om de piano die hier staat nog even een flinke hengst te geven en dan al jolig door de gangen verder trekken. Misschien tip voor het hotel om de piano na sluitingstijd van de bar dicht en op slot te doen?
Voor het eerst hier geweest. Het hotel ziet er prachtig uit van buiten en binnen. Ontvangst was goed had wat enthousiaster gemogen we moesten veel zelf vragen ook geen informatie over het ontbijt bijvoorbeeld. De kamer was heel mooi een het bed lag heel fijn. Alleen de badkamer was echt een tegenvaller, klein en totaal niet in dezelfde style van de kamer. Ook was het niet heel schoon. Het ontbijt was echt top, genoeg keus, vers, ruime tijden om te ontbijten. Het schoonmaak team van de kamers mag minder aanwezig zijn, allemasl bedrijfskleding aan was ook een pre geweest. Ook het bedienend personeel in de avond komt onervaren, jong en luidruchtig over. Verder echt een prima verblijf gehad waar ik zeker nog een keer terug zou komen.
Heerlijk hotel op een super plek. Genoten van de welness , privé sauna op reservering en wat een gave fitness!! Hadden economy kamer geboekt maar niet goed opgelet dus aparte bedden. Tegenvaller die snel werd opgelost met andere kamer.Super geregeld dus.Enige tip is voor de gasten die gebruik maken van de laadpalen.Haal je auto weg als de accu vol is!! Alle vier bezet waarvan drie met volle accu rond 21.00 die gewoon bleven staan tot vertrek.Wij konden dus niet laden voor vertrek. Asociaal. Ondanks dat komen wij zeker terug
Een paar super dagen gehad bij hotel de Werelt, fijne service, zeer vriendelijk en aardig personeel. Geweldig uitgebreid en divers ontbijt, kan niet beter. Ook een nette kleine kamer met de standaard kamer voorzieningen, voldoende handdoeken en goede schoonmaak, wel heel erg jammer het was buiten rond de 30 gr dat er weinig ramen opengezet konden worden. Je kan een raam naar voren open zetten maar dat geeft weinig verfrissing, het was dus bijna niet te doen zo warm als het op de kamer was.
Een mooi hotel op een geweldige groene locatie. Kamers en faciliteiten prima in orde. Er is veel te doen qua activiteiten en ontspanning. Minder goed was de schoonmaak. Dit werd door goedkoop inzetbare migranten gedaan en niet door professionals en dat was zichtbaar in de kamers. Zonde want ontspanning valt of staat met een goede hygiëne. Aan de bar stond jong personeel met minimale ervaring die overigens wel vriendelijk waren. Bij het uitchecken zat wederom een jong meisje, verzonken in haar beeldscherm die ongeïnteresseerd de kamer kaart aanpakte. Geen goedemorgen, geen vraag hoe t verblijf was geen tot ziens of fijne dag. Doodzonde dat er bezuinigd wordt op goed, gastvrij en gemotiveerd personeel. Iets wat zo ontzettend belangrijk is. Wat mij betreft zakken ze daarmee onnodig terug naar 3 sterren.
Wat een prachtig hotel in een prachtige omgeving! Mooie wandelroutes meteen als je uit het hotel stapt. Heel bosrijk en prachtige natuur. De bedden lagen fantastisch, erg breed ook! Zelfs een beter bed dan thuis, dus dat zegt wat. Kamer is heel stil. Personeel heel aardig en behulpzaam. Ontbijt was heerlijk. Ook voor de rest zijn er in het hotel allerlei dingen: een gameroom erg leuk!, filmavond vooral als je alleen bent denk ik erg leuk om niet alleen op je kamer te hoeven zitten en een 'knutselroom' we zagen veel spullen liggen, maar het was er wel stil...misschien lag dat net aan het moment. Als je in je uppie er tussenuit wilt gaan om de rust op te zoeken dus ook zeker een prima hotel.
Zeer slechte ervaring met dit hotel! Kamer stonk behoorlijk dus we geven het netjes aan en personeel loopt mee om te controleren. Na 2 stappen werd al meteen duidelijk we gaan een ander kamer zoeken en kregen vervolgens een kamer met schimmel aangeboden want ze hadden geen andere kamers in die prijsklasse maar wel lagere klasse de schimmel kamer. Nooit maar dan ook nooit meer zal ik hier wat boeken. Oowja we moeten zelf contact opnemen om geld terug te krijgen want de 2 kamer was goedkoper dan wat wij gereserveerd hadden. Maar de omgeving is geweldig!
Hier verblijven en tot rust komen midden in natuur is zeker gelukt. Het hotel is kei schoon, modern en alles is echt mooi en nieuw hier. Personeel is professioneel en erg vriendelijk, het ontbijt is TOP misschien wat variatie in fruit als men 3 a 4 nachten verblijft een advies verder is alles TOP. Het liefst zou ik dit niet schrijven voor zo'n prachtig hotel, maar heel wat mensen die ik ben tegengekomen hebben hetzelfde probleem gehad. In ons kamer zat veel spinnenweb/spinnen bij de gordijnen, wij hebben zelf snel alles schoongemaakt, het grootste probleem was dat wij elke ochtend met een ENORME hoofdpijn wakker werden NUL ventilatie. Geen airco en in de avond was het snikheet je kunt echt niet slapen en qua zuurstof/gezondheid is het echt niet gezond om je bezoekers dit aan te doen. We werden echt elke ochtend wakker met enorme hoofdpijn dit duurde urenlang tot we bij kwamen verder is de zwembad echt KOUD geen idee waarom ze dit doen? We kwamen juist hier voor onze rust na een heftige periode te hebben gehad samen. Ik heb heel wat vrienden en familieleden meteen dit complex aangeraden want het is echt SCHITTEREND hier. Alleen elke ochtend wakker worden met een enorme hoofdpijn en geen zuurstof in je kamer is best pittig. Verder een prachtig zwembad, sauna, elke avond een film, atelier aanwezig, klimwand, gamehal, fitnessruimte, etc. De binnenkant van het hotel is PRACHTIG.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid