facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wenning in Pesse, ontmoetingscentrum

De Wenning in Pesse, ontmoetingscentrum

Info

Verenigingsgebouw, peuterspeelzaal, sport, vergaderzalen incl. arrangementen, lunch, diverse buffetten, recepties, evenementen. Huiskamer van Pesse e.o. Beheerder: H. Spijkerman / e-mail:[email protected]

Geschiedenis

Ontmoetingscentrum, spil in het dorpsleven van Pesse. Voor uw feesten, partijen, seminars, vergaderingen en meer...

Adres: Veldbrake 5, 7933 PW Pesse, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 05282401601
Stad: Pesse
Route: Veldbrake 5
Postcode: 7933 PW


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 01:00
Dinsdag: 14:00 - 01:00
Woensdag: 14:00 - 01:00
Donderdag: 14:00 - 01:00
Vrijdag: 14:00 - 01:00
Zaterdag: 14:00 - 18:00

Recensies
Fijne ontmoetingsgelegenheid met gastvrije ontvangst, gratis parkeergelegenheid ook voor minder validenen voor meerdere doeleinden geschikte ruimtes: diverse groottes vergaderruimtes met presentatiemogelijkheid, biljarttuimte, grote gymzaal etc. Catering is goed, men doet alles om het de gasten naar de zin te maken. Toiletten zijn nog niet zo lang geleden gemoderniseerd, ook invalidentoilet aanwezig. Alles is schoon, sfeervol ingericht en ruim opgezet. Op de foto's ziet u een van de vergaderruimtes.
op maandag 12-06-2023 waren we met z'n vieren te gast bij het ontmoetingscentrum Pesse, de gastheer was zeer vriendelijk en nam alle tijd voor ons. Hij serveerde naast de bestelde drankjes, borrelnootjes van het huis, dit werd zeer op prijs gesteld. Als we weer in de buurt zijn gaan we zeker langs. Tot ziens!
Tijd geleden mijn verjaardag hier gegeven. Henri een aardige man heeft ons geadviseerd over het arrangement. Alles ziet er keurig uit en alles was goed geregeld. Absoluut een aanrader! Bedankt voor de fijne gezellige verjaardag!
Fijne mensen, mooie ruimte en leuke activiteiten
Rots in de branding voor het mooie dorp Pesse. Dorpscultuur word perfect in stand gehouden door dit bruisende pand. Over de gehaktballen kunnen we kort zijn, super van smaak en goed van formaat. Henri zorgt bovendien voor een heel warm ontvangst. Aanrader om langs te gaan!
De eigenaar van dit centrum is erg betrokken bij alles wat leeft in het dorp en zit ook in vele besturen, tevens is dit een ideale plek om feesten te vieren.
Supergezellig met top bediening.
Mooie dorpsaccomodatie om te kunnen vergaderen, feesten te organiseren en te biljarten en klaverjassen.
Gezellige kroeg en goede gymzaal, veel activiteiten en goed beheerd!!!
Gezellig ontmoetingscentrum waar de klant centraal staat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid