facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Weerd Uitvaartverzorging

Info

We stemmen onze diensten af op uw wensen. Onze dienstverlening is 24 uur per dag voor u beschikbaar. Wij staan voor u klaar.
Werkzaam in regio Olst-Wijhe, Deventer/Diepenveen e.o

Geschiedenis

Iedereen krijgt wel eens met een uitvaart te maken. In een stroomversnelling van emoties komen er dan veel zaken af op de nabestaanden. Op korte termijn moeten er beslissingen genomen worden – terwijl je hoofd daar juist niet naar staat.
Het is fijn om dan op de ondersteuning van de uitvaartverzorger te kunnen rekenen.

Uitvaartverzorger zijn, is een mooi en waardevol beroep. Omdat je mensen tot steun kunt zijn. Door goed te luisteren en vragen te stellen, kun je precies bieden waar de familie behoefte aan heeft.

Je geeft de mensen de mogelijkheid hun verhaal te doen. Op een goede manier, dat voel je aan. En dat willen mensen graag. Ze willen dat er naar hen geluisterd wordt. En dat is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van het vak.

Naast de families, heb ik ook goede banden met de thuiszorg, hospices, huisartsen, en woonzorgcentra. Daarmee bespreek ik vanaf welk punt ik de zorg overneem in een zo goed mogelijk en geleidelijk verlopend proces. Ik heb regelmatig bijeenkomsten met hen. Onze vakgebieden raken elkaar en we zoeken elkaar daarin op.

Met mijn ervaring, contacten en kennis van religies, levensovertuigingen en rituelen breng ik integere mogelijkheden waarmee het laatste afscheid tot uitdrukking komt.
Steeds op een eigen, persoonlijke manier. Want geen uitvaart is hetzelfde.

Adres: Ereprijs 31, 8131 GL Wijhe
Telefoonnummer: 0570606266
Stad: Wijhe
Route: Ereprijs 31
Postcode: 8131 GL


Recensies
Wij hebben Bas ervaren als een betrokken informele en open uitvaart begeleider. Vooral zijn persoonlijke begeleiding tijdens de laatste verzorging, van de overledene samen met ons hebben wij als zeer prettig ervaren. In alle rust, stap voor stap en met aandacht heeft hij ons begeleidt. Bas dacht mee, kwam met suggesties en was altijd bereikbaar. Zo konden wij op een mooie en persoonlijke manier afscheid nemen. Wij kijken hier met een goed gevoel op terug en zouden hem dan ook zeker aanbevelen als uitvaart begeleider.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid