facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wasstraat De Meern

Info

Bij De Wasstraat geloven we dat jij je lekkerder voelt in een schone auto. Daarom zijn onze producten en services er op gericht om jou dat gevoel te geven.

Geschiedenis

Op 2 december 2013 is De Wasstraat door Pon Leusden geopend, Waarbij het op 1 jan 2016 door dealerbedrijf Muntstad in De Meern is overgenomen. Iedere auto (ook cabrio's) zijn welkom, nieuw maar ook zeker een paar jaartjes oud. Wij hebben altijd een passend wasprogramma advies voor je.

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 18:00 uur
Zondag: 11:00 - 17:00 uur

Ga naar http://www.demuntstadwasstraat.nl/vip-arrangement/ En plan je eigen VIP afspraak!! Of door te bellen naar 030 666 8825!



"Welkom bij De Wasstraat De Meern!Wij weten dat je je lekkerder voelt in een schone auto.We doen er dan ook alles aan om jou dat goede gevoel te geven. Dat doen we met onze moderne werkwijze en faciliteiten, maar vooral met de mensen die bij ons werken.Bij De Wasstraat houden we het graag helder. Daarom vijf goede redenen om bij ons te wassen:1. Gegarandeerd schoon: Toch niet tevreden? Dan wassen we gewoon gratis nog een keer!2. De lucht is gratis: dit betekent altijd gratis en overdekt banden oppompen.3. Stofzuigen is gratis4. Bewust wassen: wij pompen ons water op uit eigen bron, dus geen kostbaar leiding-drinkwater.5. Altijd open: wij zijn 7 dagen per week geopend!Kom ook kennis maken met ons en laat je verrassen!"
Adres: Boteyken 215, 3454 PD De Meern
Telefoonnummer: +31302969000
Stad: De Meern
Route: Boteyken 215
Postcode: 3454 PD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MW Exclusive Car Care MW Exclusive Car Care 178 meter Stef is een echte vakman en dat is te zien aan hoe strak zijn werkplaats eruit ziet e...
Recensies
Vorige keren prima tevreden over de wasstraat. Laatste keer was het nodig om de auto nogmaals door de straat te halen kosteloos Echter, de wasboxen zijn naar mijn idee niet best. Slecht verlicht, je regent nat, vies, duur in verhouding tot de tijd die je krijgt. De stofzuigers zijn helemaal een drama. Zuigen nauwelijks, vallen letterlijk uit elkaar, €0,50 cent inworp terwijl de wasbox weer eigen muntjes nodig heeft of contactloos.
Matig resultaat voor 19,50€. Zij-ramen zijn niet echt schoon, hoeken van de auto zijn slecht geraakt met de bortels en de auto is nog ontzettend nat na het drogen wat ook logisch is met 2 boven blowers. Als resultaat vind ik de auto niet bijzonder mooi glanzen. De lappen slaan overigens ook erg hard op de auto, dat is erg goed hoorbaar… Enige voordeel is de voorwas hogedruk door het personeel, mijn tip: bereid deze handeling uit om de wasstraat te compenseren.Services: Uitgebreide reiniging
Fijne wasstraat, vriendelijk personeel. Overdekt stofzuigen wel zo prettig als het koud is, hard waait of heel warm is. Mocht je vaker gaan, neem een waspas, er zijn regelmatig kortingsacties.
Zorgprofessionals voor de auto! Aandacht en respect voor persoon en paardenkrachten, ongeacht leeftijd, formaat en gebruik. Vlot geholpen, duidelijke info, lekker schoon van buiten en super uitrusting voor zelf reinigen van 'binnen'. Je auto en jij rijden stralend verder! Top!
Geweldig!!! Goeie service, klant vriendelijk en de auto is weer helemaal netjes schoon!
Skoda octavia stationwagon: achterklep nog vies met optie 3 wasprogramma a 16 euro. 100% droog garantie = 95% droog. Valt me helaas tegen. Vriendelijk personeel.Service: Uitgebreide reiniging
De wasbeurt was goed en het is een mooie modern ingericht en erg uitgebreid. Alleen de bocht in de wasstraat zelf is heel krap en daardoor word je auto de rails ingetrokken wat heeft geleid tot beschadigde velgen....... Daar baal ik wel heel erg van
Wat een geweldige service! Ik kwam zonder afspraak aanwaaien, maar kon toch bij ze terecht voor een VIP treatment. M’n auto zat door de verhuizing onder het stof, gruis en honden haren, maar na de treatment zag hij er weer uit alsof deze regelrecht uit de showroom kwam rijden. Helemaal blij mee! Wat een top team!Services: Poetswerk
Was boxen zijn duur en tijd loopt extreem snel af. Buiten openingstijden geen Storingsnummer vermeld. Geld is dan gewoon foetsie.
Zeer fijne wasstraat op een mooie locatie. Als je het uitgebreidste programma kiest, krijg je een gratis munt voor de 'matjes-wasmachine'. Fijne grote ruimte om de auto gratis te kunnen stofzuigen. Gratis kopje koffie/thee en water. Vriendelijke medewerkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid