facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ware Jacob

De Ware Jacob

Info

Restaurant De Ware Jacob.
Het restaurant waar lekker eten en goede wijnen elkaar ontmoeten.
De plek waar sfeer en gezelligheid altijd aanwezig is. Een plek om heerlijk te tafelen met vrienden en familie, of een romantisch diner.

Geschiedenis

Restaurant De Ware Jacob staat al jaren lang bekend om het lekkere eten, fijne bijpassende wijn en altijd een gezellig sfeer. De eigenaren Remco Sterk en Marc de Rooij opende De Ware Jacob in 1999. Remco als chefkok en Marc als gastheer. Hierbij vullen zij elkaar perfect aan. Een echte aanrader voor een onvergetelijke avond.



"Een Europees georiënteerde keuken met voornamelijk Franse en ook wel Italiaanse gerechten en zo nu en dan wat Japanse invloeden. Alles wordt zelfgemaakt bij De Ware Jacob; patisserie, sauzen en in de toekomst ook ijs. Alle gerechten zijn van voortreffelijke kwaliteit met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.“Heerlijke keuken, gezelligheid in een prettige huiskamersfeer”"
Adres: Jan Jacoblaan 3 , Bergen 1861 LJ, NL
Telefoonnummer: 072 589 4007
Stad: Bergen
Route: Jan Jacoblaan 3
Postcode: 1861 LJ


Openingstijden

Dinsdag: 18:00-23:30
Woensdag: 18:00-23:30
Donderdag: 18:00-23:30
Vrijdag: 18:00-23:30
Zaterdag: 18:00-23:30
Zondag: 18:00-23:30


op zoek naar gerelateerd: de ware jacob bergen, de ware jacob betekenis, de ware jacob schiermonnikoog, de ware jacob spelling, de ware jacob antwerpen, de ware jacob tijdschrift, de ware jacob klucht, de ware jacob den dungen
Recensies
Heerlijk gegeten, vrolijk en enthousiast personeel! Je word vriendelijk ontvangen en je krijgt overal uitleg en een verhaaltje bij zeker een aanrader!!! Ps. Vergeet Eva de poes niet, heerlijk gezelschap buiten!
Een belevenis! Heerlijk eten gecombineerd met de lekkerste wijnen. Alles geserveerd met veel kunde en verhalen van eigenaar en levensgenieter Marc en zijn team. Wat wil je nog meer? Nou terugkomen een volgende keer.Eten: 5/5
Geweldig restaurant met heel veel aandacht voor zijn gasten. Eigenaar en gastheer is gewoon een gezellige kerel die weet hoe hij zijn gasten het naar de zin moet maken. Het personeel is super vriendelijk. De gerechten zijn vers en van zeer hoog staande kwaliteit. Als echte foodrecensent zou ik dit restaurant een wel verdiende 9 geven voor het eten en de daarop afgestemde wijnen. Mocht u hier willen gaan eten, dan raad ik u aan om tijdig te reserveren. Groet, Patrick
Geweldig gegeten bij dit gastvrije restaurant. De ontvangst en gerechten zijn van top kwaliteit. Goede uitleg bij ieder gang met heerlijke bijpassende wijnen. De gastheer Marc gezellig en toegankelijk. Wij hebben genoten Joseph en Maria
Wat een gezelligheid! Mooie gerechten en bijpassende wijnen. Als bonus aan je tafel een mooi verhaal. I love it!Eten: 5/5
Heerlijk restaurant, mooi drie gangen menu met een mooi wijnarrangement, ontzettend gastvrije bediening, zeer gezellig uit eten.
Al jarenlang ons favoriete restaurant, gewoon lekker wat er uit de keuken komt, wat eigenaar Marc omfloerst met een waterval aan uitleg en passende wijn! Je wordt er blij van !!!
Afgelopen zaterdag voor de tweede keer gegeten bij De Ware Jacob. Wat een geweldig restaurant met lekkere gerechten en mooie wijnen met enthousiaste bediening met veel humor door de eigenaar.
Op Koningsavond er gegeten. Het restaurant ligt net buiten het directe dorpscentrum. Heerlijk rustig en direct plek. Redelijk geprijsde menu's met mooie gerechten met of zonder wijnarrangement. Prima bediening en gerechten van uitstekende kwaliteit. Komen terug!
Leuke avond gehad. Naast heerlijke gerechten is ook de gastheer een trekker van formaat met zijn aparte persoonlijkheid. Ik hou er wel van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid