facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De War

De War

Info

De War is een broedplek voor kunst, wetenschap, techniek en duurzaamheid in Amersfoort. Het huisvest diverse activiteiten. www.dewar.nl // DE WAR is a breeding ground for art, technology and sustainability in Amersfoort.

Geschiedenis

Wat is De WAR?
De WAR is het huis van ondermeer de Spullenmannen, het Transitielab, het Repair Cafe, FabLab Amersfoort, Studium Generale Amersfoort, Universiteit Amersfoort en Koppelting. U kunt De WAR ook volgen via www.twitter.com/uitdewar en op facebook.
De WAR is een open laboratorium in de voormalige kleurstoffabriek van Warner & Jenkinson te Amersfoort. Uitvinders en kunstenaars vinden er een werkplaats, kennis en een plek voor experimenten. Starters vinden er een betaalbaar kantoor samen met andere creatieve ondernemers. Publiek is er getuige van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst, wetenschap, innovatie en duurzaamheid. Je kunt De WAR vinden op Geldersestraat 6 in Amersfoort.


What is De WAR?
De WAR is the home of, amongst others, the Spullenmannen, Transitielab, FabLab Amersfoort, Studium Generale Amersfoort and Koppelting. You can follow De WAR (mostly in Dutch) through www.twitter.com/uitdewar and facebook.
De WAR is an open laboratory in the former food dye factory Warner & Jenkinson in Amersfoort. Inventors and artists will find a workshop, open knowlegde and a place to experiment. Starters can rent an affordable office, shared with other creative minds. The audience can experience the latest developments in science, art, innovation and sustainability. De WAR is located at Geldersestraat 6 in Amersfoort.

Adres: Geldersestraat 6, 3812 PP Amersfoort
Telefoonnummer: 033-4481622
Stad: Amersfoort
Route: Geldersestraat 6
Postcode: 3812 PP



op zoek naar gerelateerd: Heiligenbergerweg 34 Amersfoort, FabLab Amersfoort, Binnentuin van De war, Houtwerkplaats Amersfoort, Binnentuin Amersfoort, Geldersestraat 6 Amersfoort, Lente in de WAR, Universiteit Amersfoort
Recensies
Het Kaalstaartfesrival in de WAR, samen met Expo Keerpunt was een geweldig festival met enthousiaste mensen en enerm veel creativiteit bij elkaar gebracht!
Hier een toneelvoorstelling gezien. Mooie ruime hoge zaal.
Gisteren heb ik hier een meetkastje gemaakt. Leuk om mee te mogen doen aan meetjestad.nl!
Het zijn dit soort plekken waar kunstenaars dichters, theatermakers, idialisten en uitvinders zowel de wereld als zich zelf opnieuw kunnen uitvinden, een plek om Te groeien in ethiek, schoonheid en ontmoeting. Ze brengen iets wat je nergens anders vind Je merkt aan alles dat er liefde en intelligentie in gestopt is. De lemen muren in de kas, de tuin de ruimtes, de werkplaatsen, het fablab Toch is ook het tijdelijke van de plek zichtbaar. Het feit dat de war niet kan blijven bestaan op deze plek maakt voltooiing van het werk dat 17 jaar geleden gestart is niet mogelijk. Op een manier brengt dat feit charme mooie chaos en een inventiviteit met zich mee. Maar dit is niet genoeg om het stille verdriet te verbergen. De war moet weg. Ga er heen voor dat het niet meer kan. En steun de war met al haar iniatieven en creatieve uitspattingen, het maakt de wereld zo veel mooier.!
Prima plek voor onderzoek en startups met oog voor duurzaamheid. Leuk om eens rond te lopen om je te informeren over mogelijkheden tot meer lokale duurzaamheid.
Je moet hier wel de weg vinden. Maar dan wordt je leuk verrast. Er is een serre met planten en tafeltjes en een plaats waar je shirts kan bedrukken en hout kan bewerken ook 3d printer. Voor de creatievelingen kunnen hier echt hun ei kwijt. Alle ruimte om te doen wat je maar wil. Of dit met techniek geluid is of verf. Voor alle leeftijden ook kinderen.
Echte alternatieve broedplaats voor creativiteit en onderzoek. Deze keer over fijnstofmeting #amersfoort
Geweldige plaats om innovatieve ideeën op te doen. Bovendien een rustige plek vlak bij de stad om even te relaxen of rustig te kunnen werken.
Een grote zooi, maar dat is ook weer de charme van de locatie. Met name de kas was een inspirerende plek.
Prachtige plek, vol creativiteit, verwondering en ontwikkeling.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De War.

Amersfoort cultuurcentrum

openingstijden, locatie, vervoer. Geldersestraat 6 amersfoort beeldende kunsten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De War adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De War. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De War delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Volmolen Amersfoort De Volmolen Amersfoort 710 meter Leuke workshop katoendrukken gevolgd. Eerst een korte uitleg over de geschiedenis van...
Stichting NVA centrum voor integratie en participatie Stichting NVA centrum voor integratie en par... 1 km Zij helpen de mensen graag zij zijn goed met de klanten omgaan .
Partijtje in het Park Partijtje in het Park 2 km Partijtje in het Park bij houtatelier ‘Passie voor hout’. Zagen, raspen, plakken, ver...
Nederlandse Kastelenstichting, kenniscentrum voor kasteel & buitenplaats Nederlandse Kastelenstichting, kenniscentrum... 2 km De Nederlandse Kastelenstichting (NKS) is het kenniscentrum op het gebied van kastele...
Workshops Meesterwerken Workshops Meesterwerken 2 km Mirjam is professioneel en gezellig om mee te werken!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid