facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Waerd

Adres: Coolplein 2 , Heerhugowaard 1703 XC, NL
Telefoonnummer: 072 572 8108
Stad: Heerhugowaard
Route: Coolplein 2
Postcode: 1703 XC



op zoek naar gerelateerd: Bowlen Heerhugowaard aanbieding, Aanbieding bowlen Alkmaar, Coolplein 2 1703 xc heerhugowaard, Bowling Schagen, Glowgolf Heerhugowaard, Bowling Heerhugowaard prijzen, Bowling Heiloo, Karaoke Heerhugowaard
Recensies
Ons gezin speelt hier graag, dus er zijn activiteiten te doen tijdens de vakantie. Kom hier, er zijn nog veel spellen te spelen. Geweldig sfeer, goede service.
Gisteren met z'n 3en geweest, waaronder een kind van 4. Ontzettend leuk, gastvrij personeel en betaalbare drankjes. Voor herhaling vatbaar!
Gister mijn verjaardag gevierd na een slechte evaring hadden ze beloofd dat het vanavond goed ging ging het natuurlijk weer niet veel storingen warrig personeel zaten niet op de beloofde banen naast elkaar met de groep en tot slot deed de game hal het ook niet en het eerste personeels lid zegt ja staat uit zal het aan zetten en dan komt er weer een dat het kapot is communiceren doen ze niet aan daar
Wat een gezellige middag hebben we hier gehad. Bowlen, feestje vieren, hapjes en drankjes en vriendelijk personeel ... wat wil je nog meer. Aanrader! Gaan we zeker nog eens doen!
Zeer gezellig.... Personeel is vriendelijk. De pooltafels zijn niet in een geweldige staat.... Ik begrijp ook dat het geen wedstrijd tafels zijn, maar het laken en cq lakei is wel erg matig..
Hier geweest met een bedrijfsuitje, Locatie is goed bereikbaar met genoeg parkeer plek vlak bij. eenmaal binnen stond de muziek wel wat hard je kon elkaar lastig verstaan het bowlen zelf is prima we hadden wel 2x storing bij onze baan. Er werden plaatjes met frituur hapjes geserveerd onder het bowlen dit was erg leuk geregeld alleen het eten zelf in het restaurant vond ik aan de matige kant.
Het bowlen was erg leuk. We hadden ook steengrillen gekozen. Helaas was er personeelstekort dus de bediening qua drinken was erg traag. Verder vond ik jammer dat er weinig groenten bij steengrillen zat. Wel erg lekkere friet.
Ben hier geweest met onze collega's bowlen met eten eten was wel goed maar wat me tegenviel was dat er geen toetje was.
Goutmetarregement NIET doen is voorgegaard vlees. Bowlingbanken waren aan vervanging toe. Drinken was gemiddelt 3 euro of hoger. Huren baan in weekend was prijzig 29,95. Schoenen netjes wel klein hokje maar ach is wisselen en weg. Te weinig ophangplekken voor jassen. Keer daarna niks verbeterd. Wel heerlijk gegeten spare and strike arregement gedaan. Patat knappig niet vet, sate heerlijk sappig, spareribs heerlijk was foutje gemaakt had hot besteld kreeg zoet maar was lekker dus niks gezegd Wachtruimte/ cafe gedeelte dikke 10 verzorgd netjes en heel. Restaurant gedeelte dikke 10 verzorgd netjes heel
Mooie bowlingbanen, zelfs voor mensen met een " handicap" is er een oplossing om de bal te kunnen gooien/ rollen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid