facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Waard

De Waard

Info

De Waard tenten en kampeerartikelen, 70 jaar kwaliteit! www.dewaardtenten.nl

Geschiedenis

De Waard tenten heeft een prachtig assortiment tenten. Tenten die vervaardigd zijn met de beste producten, dit gekoppeld met ruim 60 jaar ervaring levert onverwoestbare, tijdloze tenten op. Door de vele afspanpunten aan een De Waard maakt deze tenten bijzonder stormvast.

De meeste modellen hebben een zwaar (340 grams) katoenen doek met een vuilwerende finish waardoor de tent niet alleen jarenlang zijn kwaliteit blijft behouden maar ook minder gevoelig is voor vlekken.



"De Waard is een merk met liefde. Dat voel je bij de mensen die de tenten ontwerpen, produceren en verkopen. Maar ook in het gebruik ervan. Een De Waard is niet zomaar een tent. Het is de basis voor mooie herinneringen: een tent voor het leven."
Adres: Molenweg 12, 8181 BJ Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 31578694888
ln.netnetdraawed@ofni
Stad: Heerde
Route: Molenweg 12
Postcode: 8181 BJ



op zoek naar gerelateerd: de waard steenuil, de waard lepelaar, de waard zilvermeeuw, de waard kuifeend, de waard tenten albatros, de waard stormvogel, de waard tenten prijzen, de waard papegaaiduiker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Custom Zadels Custom Zadels 394 meter Zadel bleek een scheve zadelboom te hebben. Boom is als service vervangen, en als ext...
Recensies
Wij zijn in het bezit van de goudplevier. Deze is inmiddels euro 250,- ‘afgeprijsd’. Helaas zij de accessoires zoals varioluifel en zijluifels e.d. niet met de reductie meegegaan. Alles bij elkaar opgeteld zijn deze accessoires nu bijna net zo duur als de complete basistent. Vreemd eigenlijk.
Altijd ontzettend genieten van onze tent, ditmaal een bosuil. Ruim en zomers koel geen airco nodig zoals in de caravan Aanhanger mee dus genoeg kilo’s ook voor andere dingen. Al 40 jaar een de Waard !
Top winkel, top tenten, goed advies, je kan rustig op alle gemak de tenten bekijken en inlopen. Geen opdringerig personeel wel behulpzaam
Let op: de Bosuil is voor het zomerseizoen 2023 niet meer leverbaar! Kleine hint voor de Waard: had dit op je website vermeld, dat had ons een ritje van 1,5 uur en terug naar jullie showroom bespaard. De gegeven reden dat "de voorraden zo vaak veranderen dat dit niet bij te houden is" vind ik niet echt kloppen met het feit dat het schijnbaar populairste model een paar maanden niet meer te leveren is.
Kwaliteit tent voor heel je leven... Staan op de Caravana in Leeuwarden
Mooie showroom voor de waard tenten. Dit is geen kampeerwinkel, maar een showroom waar de waard haar tenten presenteert. Het personeel heeft duidelijk kennis van het product. Voor ons een reden om een de waard te overwegen als volgende tent.
De plek voor kwaliteitstenten. Goede service. Prachtige showroom met veel keus. Mooi Nederlands bedrijf.
Prachtige tenten. Niet heel goedkoop maar gaan je hele leven mee.
Dé winkel voor echte tenten, al decennia lang! Als echte De Waard tentkampeerders moesten we wel eerste keer kijken. Naast de welbekende klassieke exemplaren, bewonderden we ook de nieuwe tenten: de Apollo's. Boven is het interessant, nieuwe ontwerpen, die we niet gauw van De Waarden zouden verwachten! Kijk zelf maar! Team De Waard, heel veel succes met jullie nieuwe mooie winkel in ons Hattem!
Onze oude Roerdomp opgehaald die gerepareerd was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid