facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vrieze Networking

De Vrieze Networking

Info

De Vrieze Networking is een betrouwbare ICT organisatie, gespecialiseerd op het gebied van netwerkinfrastructuren, security en storage bij het MKB.

Geschiedenis

De Vrieze Networking stelt zich voor....
De Vrieze Networking is een betrouwbare ICT organisatie, gespecialiseerd op het gebied van netwerkinfrastructuren, security en storage bij MKB en middelgrote organisaties. Uw netwerkinfrastructuur is het hart van uw ICT organisatie, dat moet natuurlijk wel staan als een huis en tegen een stootje kunnen!

Uw partner voor ict oplossingen.
Uw netwerk is het hart van uw automatiseringsomgeving, of het nou gaat om één of meerdere bedrijfslocaties. U deelt er uw dure randapparatuur als printers, netwerkfaxen en internetverbindingen mee, u bewaart en deelt informatie en gegevens binnen uw organisatie, Belangrijke software is gecentraliseerd, zodat meerdere gebruikers gelijktijdig gebruik kunnen maken van deze applicaties. Uw gebruikers kunnen beter samenwerken door het delen van agenda’s en adresboeken door middel van een eigen mail server. Uw netwerk stelt uw medewerkers in staat snel e-mailberichten te versturen over de hele wereld en het internet als informatiebron te gebruiken. Welke wensen u ook wilt verwezenlijken en welke knelpunten er ook zijn op te lossen, De Vrieze Networking is uw ict partner op netwerkgebied.

Kostenbesparing en Efficiency
Op het gebied van datanetwerken en communicatie is tegenwoordig alles mogelijk. Maar maakt u wel optimaal gebruik van al deze mogelijkheden? Neem nu direct contact op met ons, en laat geen kans liggen als het gaat om efficiency en kostenbesparing? Heeft uw ICT-netwerk wel de snelste en beste configuratie?


Beveiliging ICT-Netwerk
De beveiliging van uw ICT-netwerk is van GROOT belang voor uw bedrijfsprocessen. Belangrijk is om te bekijken welke technieken nodig zijn voor uw bedrijf. Wij houden ons voortduren bezig met de allerlaatste technieken. Denk hierbij ook aan hotspots (WiFi) netwerken, Internet en E-mail.

De Vrieze Networking uw totaal leverancier voor o.a.:

Beveiliging van uw netwerk
Leveren en beheren van uw netwerk
Reparatie van hardware
Cisco VPN oplossingen
Domeinregistraties
Webhosting
E-mail oplossingen
Antivirus op server en werkstation niveau
Onderhoud & Back-up voorzieningen
Beheer op afstand

Adres: Hoofdstraat 57, 4471 AJ Wolphaartsdijk
Telefoonnummer: 06-46416296
Stad: Wolphaartsdijk
Route: Hoofdstraat 57
Postcode: 4471 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Altijd vriendelijke service
Goede service op iTunes gebied
Computer was niet meer te repareren. Ik kreeg gratis een andere computer mee. Hij werkt nog steeds. Ik gebruik hem als adblocker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid