facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vries Van Stockum Haarlem

De Vries Van Stockum Haarlem

Info

De Vries Van Stockum is een boekhandel die bestaat uit twee winkels, in Haarlem en Den Haag, met elk eigen specialisaties en een gezamenlijke webshop.

Geschiedenis

H. de Vries Boeken, de boekhandel met meer dan 100 jaar ervaring.

Deskundige redactie. Deze houdt u op de hoogte van het belangrijkste nieuws op boekengebied. Wij bieden u lijstjes met actuele titels en volgen voor u de nieuwsprogramma's en actualiteiten en maken een selectie.

Vandaag besteld, morgen in huis. Bestellingen die u op werkdagen voor 20.15 uur plaatst, worden diezelfde dag nog verzonden en heeft u de volgende dag al in huis!

- Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 20,-.
- U heeft de keuze om te betalen via iDEAL, met een automatische incasso, creditcard en Paypal.
- Trouwe klanten kunnen ook met acceptgiro betalen.



"Onze liefde voor verhalen delen met zoveel mogelijk mensen. Dat is waar het bij ons om draait.De Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met winkels in Den Haag en Haarlem en een webshop. Hendrik de Vries opende in 1905 zijn boekwinkel in Jacobijnestraat 3 in Haarlem. Inmiddels is het uitgegroeid naar de omliggende panden, heeft het de Haagse boekhandel Van Stockum 1833 onder de vleugel, en staat de achterkleindochter van H. de Vries aan het roer."
Adres: Gedempte Oude Gracht 27, 2011GK Haarlem
Telefoonnummer: 023-5319458
Stad: Haarlem
Route: Gedempte Oude Gracht 27
Postcode: 2011GK


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ananda Nieuwetijdswinkel Ananda Nieuwetijdswinkel 420 meter Wat een geweldige winkel. Ze hebben enorm veel edelstenen en overal staan bordjes bij...
WereldBoeken.nl WereldBoeken.nl 679 meter Heel fijne boekenwinkel waar het gaat over de essentie: boeken! Eigenaar is onterecht...
Ons magazijn by Readshop Vivant Timmy Ons magazijn by Readshop Vivant Timmy 3 km Top winkel met vriendelijk personeel. Ik hoop dat de zaak zsm herbouwd wordt en weer ...
The Haarlem Book Fairy The Haarlem Book Fairy 8 km The Haarlem Book Fairy is your first stop for purchasing beautiful Usborne books in t...
Recensies
Een van de mooiere boekzaken van Nederland, als niet dé mooiste! Zéér vakkundig personeel dat echter op een drukke zaterdagmiddag verzuimde een klant aan te spreken op zijn werkelijk onophoudelijke genies. Dat heb ik toen maar gedaan. Werd bepaald niet in dank ontvangen. Jammer dan!
Mooi pand, groot assortiment boeken, overzichtelijke indeling. Vriendelijk en kundig personeel.
Support your local bookstore! Ruim aanbod en het pand is opzelf al prachtig!
Favoriete boekhandel en een begrip in Haarlem Voelt qua sfeer soms een beetje stil als je binnenkomt, maar zulke aardige medewerkers die je goed persoonlijk advies geven. Regelmatig leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassen. Kom er vaak even snuffelen; altijd weer mooie nieuwe inspirerende hoekjes in dit prachtige oude pand. Als je in de buurt bent of op zoek naar een cadeau, voor jezelf of een ander, stap zeker even binnen.
Een hele mooi winkel. Groot assortiment boeken.
Veel keus. Je wordt er prettig geholpen door vakkundig personeel. Het gebouw op zich is erg mooi.
In de winkel altijd fijn geholpen en goede ervaringen. Nu online besteld en helaas erg ontevreden. Ik heb op een vrijdag boeken besteld als geschenk voor mijn moeder die corona heeft en zich thuis verveelt. Op de website stond dat ze de volgende dag geleverd zouden worden. Ik koos uit milieu-overwegingen voor bezorging met fietskoerier. Op zaterdag even gebeld, toen werd me verteld dat de fietskoerier niet bezorgt in het weekend. Vooruit. Op maandag nogmaals gebeld, toen werd me gezegd "Engelse boeken hebben altijd een levertijd van 3-5 werkdagen, maar dat staat niet goed op de website". Toen ik uitlegde dat ik dit misleidend van de website vond, werd me aanvankelijk de optie geboden om het ene boek dat wel op voorraad was, vast te laten versturen. Maar na overleg met een collega kon dit niet vanwege de verzendkosten. Daarop besloten de gehele bestelling te annuleren en bij Bol.com te bestellen. Ik steun graag lokale boekhandelaren en begrijp dat ze minder mogelijkheden hebben dan de grote bedrijven, maar ik verwacht wel eerlijke informatie bij het bestelproces over de bezorgtermijn.
Wat een fantastisch gave boekenwinkel! Als je eens in de buurt bent, moet je echt even een kijkje nemen hier.
Onze favoriete boekenwinkel in Haarlem. Super boeken en voor de 'wachters' ruime en lekkere hangbanken of leestafel
Heerlijke boekhandel om te struinen. Uitgebreide collectie kookboeken. Altijd waard als je in de stad bent in eventjes binnen te lopen en rond te kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid