facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vries Tuin- en Parktechniek

De Vries Tuin- en Parktechniek

Info

Wij zijn leverancier van tuin- en parkmachines voor zowel particulier als professional.

Geschiedenis

In onze tuin- & park shop vindt je een groot assortiment aan tuinmachines voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Wij leveren het complete Honda, Stihl, Viking Stiga en Kärcher-programma. Daarnaast hebben wij merken als, Toro, Airpress, Polaris en vele anderen.

Gazonmaaiers, zitmaaiers, motorkettingzagen, bosmaaiers, bladblazers, hoge drukreinigers, schrobmachines, quads; wij hebben ze volop in voorraad.

Bij De Vries tuin- en parktechniek wordt niets in de doos verkocht. "Elke machine wordt door ons getest en gaat niet eerder de deur uit dan dat de koper ook werkelijk weet dat hij werkt".

U hoeft bij ons ook geen machines tegen dumpprijzen te verwachten. Wat echter niet betekent dat we duur zouden zijn. Wat is duur? Duur is wanneer de kwaliteit niet overeenkomt met de prijs. Aan kwaliteit wordt bij De Vries tuin- en parktechniek op geen enkele wijze getornd. We voeren een groot assortiment kwaliteitsartikelen van alleen A-merken, tegen concurrerende prijzen en met een uitstekende after-sale service. Wat de klant van ons cadeau krijgt, is een gedegen advies over de aankoop.



"Als dealer van alle bekende A-merken voorzien wij u onder andere van het complete programma van Honda, Stihl, Viking, Stiga en Kärcher. Daarnaast vertegenwoordigen wij merken als Toro, Airpress, Polaris en nog vele meer. Kwaliteit en service staan voorop bij De Vries tuin- en parktechniek. U hoeft bij ons geen machines tegen dumpprijzen te verwachten. We voeren een groot assortiment kwaliteitsartikelen van alleen A-merken tegen concurrerende prijzen. We zijn dus niet duur. Want wat is duur? Duur is wanneer de kwaliteit niet overeenkomt met de prijs. Wanneer u bij ons een machine koopt, weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Bij De Vries Tuin- en Parktechniek wordt niets in de doos verkocht."
Adres: Lieving 45, 9411 TC Beilen
Telefoonnummer: 0593-582026
Stad: Beilen
Route: Lieving 45
Postcode: 9411 TC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: De Vries Beilen occasions, Claas dealer Gelderland, Claas dealer Friesland, Mechanisatiebedrijf, Lmb De Vries Facebook, Mechanisatie occasions, Mechanisatiebedrijf in de buurt, Bruggeman Mechanisatie
Recensies
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Toppie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid