facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vries Meubelstoffering

Info

Het bedrijf voor het laten stofferen van uw stoelen of banken en het stoelmatten of stoelvlechten. Het bekleden van kussens voor caravan of boot.

Geschiedenis

De Vries Meubelstoffering & Stoelmatterij
Biedt u al ruim 30 jaar ouderwets vakmanschap in heel Noord Holland. Gespecialiseerd in het (her)stofferen van banken, stoelen en fauteuils zowel klassiek, modern en design. De herstofferingen van de meubelmerken Artifort, Gispen, Gelderlandgroep, Chesterfield, Leolux en Rolf Benz zijn ons niet onbekend. Wij werken voor particulieren alsook voor bedrijven, kantoren, architectenbureaus, etc. Referenties desgewenst op aanvraag.

Wij komen graag bij u langs
Voor het afgeven van een vrijblijvende offerte. Wij halen en bezorgen uw meubels kosteloos. Het is natuurlijk ook mogelijk om met uw meubels bij ons langs te komen voor een prijsopgave. Wij beschikken over een groot assortiment/stalen meubelstoffen en leer van o.a. de volgende leveranciers: Alcantara, Jab, Kvadrat, Lancier, Kobe, Eijffinger, Kravet, Buvetex, Mobus, Reynaldo, Switch, De Ploeg, Keymer, Kon. Hulshof- en Verotex leer.

Wij streven ernaar
Om de werkzaamheden binnen 2 weken na orderdatum gereed te hebben. Indien gewenst hebben wij leenmeubels. Wij staan garant voor de kwaliteit van het door ons geleverde werk en geven u 3 jaar garantie (bij normaal gebruik). Voor riet-, bies- en vlechtwerk bedraagt de garantietermijn 10 jaar (bij normaal gebruik). Bel of kom langs voor het maken van een afspraak.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Stofferen van meubels
Stoelen Matten met bies of riet
Het opvullen van kussens
Het opvullen van banken
Leerreparaties
Bootkussens & tuinkussens
Caravan & Camperkussens
Het snijden van polyether
Het restaureren van meubels



"De Vries Meubelstoffering & StoelmatterijBiedt u al ruim 30 jaar ouderwets vakmanschap in heel Noord Holland. Gespecialiseerd in het herstofferen van banken, stoelen en fauteuils zowel klassiek, modern en design. De herstofferingen van de meubelmerken Artifort, Gispen, Gelderlandgroep, Chesterfield, Leolux en Rolf Benz zijn ons niet onbekend. Wij werken voor particulieren alsook voor bedrijven, kantoren, architectenbureaus, etc. Referenties desgewenst op aanvraag.Wij komen graag bij u langsVoor het afgeven van een vrijblijvende offerte. Wij halen en bezorgen uw meubels kosteloos. Het is natuurlijk ook mogelijk om met uw meubels bij ons langs te komen voor een prijsopgave."
Adres: Malerstraat 6 A, 1531NW Wormer
Telefoonnummer: +31756428218
Stad: Wormer
Route: Malerstraat 6 A
Postcode: 1531NW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stoffeerder Wormer, De Vries stoelenmatter, Meubelstoffeerderij Hoorn, Stoelen matten Amstelveen, Stoelmatterij, Lisa de Vries Kootwijkerbroek
Recensies
Erg teleurgesteld in het bedrijf. Heb een jaar geleden een design bank met een dure stof laten bekleden. Helaas begon de stof al heel snel erg te plooien. De firma is mij met de klacht nog wel 2x van dienst geweest en heeft geprobeerd de klacht op te lossen, helaas zonder resultaat. Na een jaar had ik besloten om de bank opnieuw met een andere stof te laten bekleden….maar voelde erg veel weerstand om mij enigszins tegemoet te komen, ook beloftes om mij te bellen om een nieuwe prijsopgaaf te doen hebben ze niet gedaan…..ik ben er helemaal klaar mee…en ga in het vervolg naar een andere meubelstoffeerder…
Geweldig wat deze heren hebben gedaan met oude stoeltjes van de rommelmarkt! Zwaar onder de indruk, en zo snel ook voor een om prijs.
Een probleem met slechte stof die na twee maanden al verkleurde wordt netjes opgelost.
Goede service en mooi herstelwerk.
Vertaald door Google Bed Origineel Lit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid