facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Voorruitspecialist

De Voorruitspecialist

Info

Heeft u een barst of sterretje in uw voorruit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Scherp geprijsd en service op locatie!



"Het team van De Voorruitspecialist heeft ruim 20 jaar ervaring in de autoruitenbranche. Wij hebben diverse gecertificeerde monteurs in dienst die dagelijks op pad gaan om voorruiten te vervangen.De Voorruitspecialist onderscheidt zich door de korte lijnen, het vakmanschap en de flexibiliteit. En dat doen wij met autoruiten van de hoogste kwaliteit, maar voor de scherpste prijzen. Wij mogen met trots zeggen dat wij de goedkoopste van Vlaanderen zijn."
Adres:
Telefoonnummer: 06-46273866
Stad: Eindhoven


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Recensies
Super content van de geleverde service en prijs. Monteur was op het afgesproken tijdstip aanwezig, op 1 uurtje werk was het afgewerkt netjes en proper.Zeker een dikke aanrader qua prijs en service.Dikke pluim voor Patrick en zijn vrouwtje die alles heeft geregeld.
Snelle respons op de prijsaanvraag voor m’n kapotte voorruit. Een vriendelijke Katja aan de andere kant van de lijn en een bijzonder scherpe prijs bezorgden me een splinternieuwe ruit in no-time. Erg stipt ook trouwens! Top service
Super service door de man achter dit bedrijf. De voorruit van de wagen bij mij ter plekke komen vervangen. Zeer professioneel en uiterst kwalitatief werk. Mij zien ze niet meer bij Carglass of dergelijke, de persoonlijke aanpak van dit bedrijf is van veel hoger niveau!
Vervanging van de voorruit van mijn wagen aan huis. Deskundige, vriendelijke man. Alles tegen een zeer scherpe prijs. Een aanrader.
Top service goede prijs en zeer vriendelijk!
Vertaald door Google Snelle service, goede prijzen en netjes werk. Ik ben tevreden met hun service. Aanbevolen! Origineel Fast service, good prices, and clean work. I am satisfied with their service. Recommended!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Voorruitspecialist.

Eindhoven autoglasservice

openingstijden, locatie, vervoer. De Voorruitspecialist adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Voorruitspecialist. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Voorruitspecialist delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid