facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Voorleeshoek

De Voorleeshoek

Info

Online voorleesverhalen voor kinderen van 0-10 jaar ondersteund door muziek.

Geschiedenis

De Voorleeshoek is een online platform met voorleesfilmpjes voor kinderen van 0-10 jaar. Het is een unieke combinatie van het voorgelezen verhaal met prenten en muziek. Iedere week verschijnen en vier nieuwe voorleesfilmpjes. Voor €3,99 per maand heb je toegang tot het alle voorleesfilmpjes en je ontvangt de eerste maand gratis.

7 redenen waarom het een goed idee is om een abonnement te nemen op De Voorleeshoek:

1. Elke dag 15 minuten (voor)lezen
Het is belangrijk om elke dag voor te lezen of zelf te lezen. Het is goed voor de taalontwikkeling, woordenschat en het taalgevoel. Hoe eerder je begint met voorlezen, des te beter het is.

2. Nieuwe boeken ontdekken
De Voorleeshoek plaatst elke week vier nieuwe voorleesfilmpjes. Dit betekent dat er 200 filmpjes per jaar bij komen. In De Voorleeshoek heb je altijd een rijk gevulde boekenkast. Zo zijn er bijvoorbeeld spannende, avontuurlijke en informatieve boeken. Daarmee is het ook ideaal voor Nederlanders in het buitenland. Op deze manier ontdek je altijd nieuwe verhalen.

3. Leesplezier
Soms kan je moeite hebben met nieuwe boeken... De Voorleeshoek kan je hiermee helpen. Voor de leeftijdscategorie '7-10 jaar' staan er verschillende boeken online met de eerste paar hoofdstukken. De filmpjes kunnen helpen om jou nieuwsgierig te maken naar de rest van het boek... Zo brengen we het leesplezier weer terug!

4. Geen tijd/ voorleesproblemen
Het kan zijn dat jij nog moeite hebt met de Nederlandse taal, dyslectisch bent, niet goed bij stem bent of soms gewoon krap zit in de tijd. Toch wil je wel graag dat er voorgelezen wordt. De Voorleeshoek is een goede oplossing. Jij kan je klusjes afmaken en de kinderen genieten van een voorleesverhaal in De Voorleeshoek. Je kan er natuurlijk ook altijd bij komen zitten en samen de voorleesfilmpjes kijken.

5. Thema
De Voorleeshoek werkt met thema's. Zo zijn de voorleesfilmpjes ook goed in te zetten in het onderwijs op de basisschool of op het kinderdagverblijf. Denk bijvoorbeeld aan het thema 'herfst'. Zo heeft De Voorleeshoek het informatieve boek 'De paddenstoel' en het vrolijke prentenboek 'Lou in het herfstbos'.

6. Cadeau
Geef een abonnement op De Voorleeshoek cadeau. Voor maar liefst €9,99 heb je een cadeau abonnement van drie maanden en voor €39,99 heb je een cadeau abonnement van een jaar.

7. Prijs
Een abonnement op De Voorleeshoek is €3,99 per maand. Met een abonnement kan je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes. Probeer het nu een maand gratis uit. Is het niets voor jou? Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Neem nu een abonnement en kijk een maand gratis! Het abonnement is maandelijks opzegbaar.



"De Voorleeshoek is een online platform voor kinderen van 0-10 jaar. Iedere week komen er drie nieuwe voorleesfilmpjes online. De voorleesfilmpjes zijn een combinatie van het verhaal met de prenten en muziek.De Voorleeshoek heeft als missie om het voorlezen zo toegankelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken voor alle ouders en kinderen van deze tijd en hen in aanraking te laten komen met een breed aanbod van kinderboeken."
Adres:
Stad: Amsterdam



op zoek naar gerelateerd: Kidsuitjes Amsterdam, Uitje Amsterdam, Seniorenpas Amsterdam, Rondvaart AmsterdamStadspas, Ballorig Amsterdam, Gratis fiets met stadspas Amsterdam, Gemeente Amsterdam kinderactiviteiten, Devoorleeshoek nl Stadspas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SnavelCoaching IJburg, Kindercoach, Jongerencoach, Gezinscoach SnavelCoaching IJburg, Kindercoach, Jongeren... 3 km Coaching voor kinderen, pubers, jongeren,adolescenten, Au pairs/ Nannys en gezinnen. ...
Happy Dyslectisch Happy Dyslectisch 6 km Eerste Nederlandse site voor dyslectische kinderen door dyslectische kinderen!
Luiers Aanbieding Luiers Aanbieding 176 km Luiers aanbieding vergelijk de prijs per luier. Elke week de nieuwste aanbieding Luie...
Recensies
Leuk app! Mijn dochter van drie is vooral fan van alle Bobbi voorleesverhalen, zo fijn dat hier zoveel filmpjes van zijn. Heerlijk om even op te zetten tijdens het koken of voor het slapen gaan
Super leuk en origineel concept!! Heel veel leuke kinderboeken voorgelezen door de leukste voorlezers en afgewisseld met prachtige klassieke muziek. Een aanrader!!
Lekkere koffie ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid