facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Voerboer

De Voerboer

Info

In onze winkel kunt u terecht voor alle gezonde en natuurlijke diervoeding en overige dierbenodigdheden. Zowel kleine als grote verpakkingen. Daarnaast nemen wij ruim de tijd om u te adviseren om de juiste keus te maken voor uw huisdier!



"Winkel voor voornamelijk natuurlijke diervoeding voor elk huisdier. Grote winkel met ruime voorraad en sparen voor korting. Eigen webshop en bezorgservice in delen van de Achterhoek. Uitgebreid voedingsadvies voor je dier en begeleiding van honden met voedingsproblemen."
Adres: Broekstraat 49, 7121 MN Aalten
Telefoonnummer: 0543-476618
Stad: Aalten
Route: Broekstraat 49
Postcode: 7121 MN



op zoek naar gerelateerd: Facebook De voerboer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenspeciaalzaak Rutgers Dierenspeciaalzaak Rutgers 1 km Wij hebben recent twee lieve tamme konijntjes en wat toebehoren voor onze andere dier...
Voor mijn viervoeter Voor mijn viervoeter 1 km Absolute aanrader! Kleinschalig, klantvriendelijk en vooral goed voor de hond!
BDB Natuurlijke Diervoeding BDB Natuurlijke Diervoeding 1 km Goed advies,fijn geholpen
Dierservice Aalten Dierservice Aalten 1 km We hebben vandaag 4 zijdehoen kuikens gekocht en zijn erg tevreden. We zijn goed voor...
K9 Dogs at Work K9 Dogs at Work 3 km Webwinkel voor hondensport artikelen. Dé webwinkel voor de actieve hond en baas! Web...
Herdersfluit.nl Herdersfluit.nl 3 km Met deze facebook site willen wij onze schapendrijf producten aan u tonen. Like onze ...
Recensies
Fijne winkel, ik loop er makkelijk binnen. Als er dan iets bijgesteld moet worden aan het voerbeleid bij mijn paarden, dan is er overleg en een fijn advies. Verder worden mijn bestellingen altijd met een snelle service aan huis geleverd. Heel tevreden dus over de Voerboer!
Wij staan achter "de voerboer", hart en oog voor dier en mens. No nonsens en eerlijke begeleiding, top!!
Top adres waar we met onze Appenzeller 12 jaar geleden terecht kwamen, omdat hij veel last van maag- en darmklachten had. Sinds die tijd still going strong en bijna 13. Voor onze Appenzeller is een bezoek ook iedere keer weer één groot feest. Aanrader!
Altijd vriendelijk, altijd vrolijk en altijd top service. Zowel in de winkel als via de bezorgservice. Vragen over een product of ideeën over een aanpassing in de voeding voor je dier? Gerben denkt altijd met je mee en geeft je tips & tricks.
Fijne voer leverancier. Denkt met je mee als je er niet uit komt, kundig advies Denkt niet aan zijn eigen portemonnee maar aan t welzijn van onze paarden. Eerlijk en oprecht. Al jaren trouwe klant
Top service, fijne mensen en mooie overzichtelijke winkel! Zeker een aanrader ook voor voer advies!
Heel fijn personeel, goed advies en kwalitatief goede producten. Ze weten waar ze over praten, hebben een goede kennis over hun assortiment.
Een topzaak. Fijne klantvriendelijke service. En topproducten die op elk dier individueel kunnen worden afgestemd. Een zaak waar je je een graag geziene en gewaardeerde klant voelt.
Vriendelijk personeel en veel goed veevoer
Prachtige firma, met mooi en goed voer. Wordt op.locatie gebracht tm in de schuur. No Nonsens en fijne mensen an het Wark.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid