facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vlindertuin

De Vlindertuin

Info

In hartje Zuidlaren ligt sterrenrestaurant de Vlindertuin waar gastvrijheid centraal staat en de Franse keuken in een modern jasje wordt gestopt.

Geschiedenis

Midden in Zuidlaren vindt u restaurant de Vlindertuin aan een mooie brink met oude Eikenbomen in een romantische setting met linnen gedekte tafels, verse bloemen & alle tafels ruim opgesteld.

Gastvrijheid hoog in het vaandel en de gerechten uit de Franse keuken* in een modern jasje!

Adres: Stationsweg 41, 9471 GK Zuidlaren
Telefoonnummer: +31 504 094 531
Stad: Zuidlaren
Route: Stationsweg 41
Postcode: 9471 GK



op zoek naar gerelateerd: De Vlindertuin menu, Recensies restaurant De Vlindertuin Zuidlaren, De Vlindertuin restaurant, Vlindertuin Groningen, Restaurant Zuidlaren, De Vlindertuin kinderopvang, Tropische vlindertuin, Vlindertuin Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vlindertuin De Vlindertuin 7 meter Heerlijk gegeten, goede bediening. Prijs beetje hoog, de kwaliteit vele malen hoger. ...
De Vlindertuin De Vlindertuin 24 meter Heerlijk gegeten, goede bediening. Prijs beetje hoog, de kwaliteit vele malen hoger. ...
Restaurant Fabuleus Restaurant Fabuleus 544 meter We hebben heerlijk gegeten de bediening/kok vertelde precies wat je te eten kreeg.Ete...
Recensies
Voor de tweede maal gedineerd hier. Voor de tweede maal een culinaire ervaring van formaat. Het ene gerecht nog verrassender, mooier en hoogstaander dan het andere. Het wijnarrangement was subliem. De bediening zeer goed. De entourage prima. Je moet wel van zalfjes, schuimpjes en geleitjes houden - ik hou er zelf van ergens met een vork in te kunnen prikken. Makreel mag van mij makreel zijn, en niet een gelatinebalonnetje met een schuim van makreel. Dat moet met een ster toch ook kunnen? en dat maakt voor mij 4 ipv 5 sterren Update 18-3-2023: Voor de derde keer hier gegeten. Fijne plek met goede akoestiek aan de ronde tafel. Dat maakt al heel veel uit. Het gastheer/gastvrouw schap was weer subliem. Het eten was als vanouds op hetzelfde hoge niveau. Naar mijn verzuchting van 7 jaar geleden is blijkbaar geluisterd want ik vond de smaken en vooral bereidingen puurder.
Prachtig restaurant met een zeer verdiende Michelin ster. Het eten is erg lekker en zit vol variërende smaken. De bediening is zeer gedreven en klantvriendelijk. Het restaurant heeft een exclusieve uitstraling en daar is de prijs dan ook zeker naar. Zeker een aanrader als je een keer wat meer uit kan geven voor een etentje.
Voor mij het beste restaurant van Drenthe. Keuze uit 5, 6 of 7 gangen alliance menu met keuze voor bijpassende wijnen, eventueel ook halve glazen. Op een drukke vrijdag avond het 6 gangen menu gekozen. Gerechten zijn mooi opgemaakt, goede kwaliteit ingrediënten en mooie smaakt combinaties met heerlijk eten als eind resultaat. Sfeer is ontspannen, bediening is vriendelijk en professioneel. Prijzen zijn zeer redelijk voor kwaliteit van eten en service. Echter aanrader.
Omdat er voor iedereen altijd wel iets “vinden” valt en smaken verschillen. 7 gangen met wijn arrangement Bob voor ons. Wij waren erg tevreden. Mooie avond! Heerlijk eten net nieuw menu , goede kwaliteit, mooie bijpassende wijnen, een fijne ruime ambiance en niet te vergeten goed, toegankelijk en vriendelijke mensen!
Beste restaurant van Nederland! Super couple: Jilt in de keuken en Froukje in de bediening. Niet voor niets verkozen tot de beste gastvrouw van Nederland! Super lekker, creatief en verradend koken. Ook als je Vegan bestelt is het een 10+, dit vind je nergens zo goed.
Vakmanschap om van te watertanden. Opnieuw een hele fijne avond gehad in dit gastvrije restaurant in een verbouwde boerderij in het centrum van Zuidlaren. Jilt is een ware kunstenaar in de keuken die met zijn kleine brigade in vlot tempo tong- en oogstrelende gerechten produceert die door gastvrouw Froukje en haar team ontspannen geserveerd worden. Wat opvalt is de meer dan perfecte bereiding van het hoofdingredient, onwaarschijnlijk mooie garing, en de zeer subtiele accentuering van de natuurlijke smaak. En dan die garnituren! Veelal seizoensproducten uit eigen moestuin, altijd verrassende en mooi harmoniërende smaken, altijd een ‘kraakje’. Een paar highlights: bij de amuses zat een soort marshmallow van rode biet, stukjes spekbokking, haring, mierikswortel. Of dat stukje snoekbaars uit het Zuidlaardermeer, met wat sappige stukjes huis?gerookte paling, mais in verschillende bereidingen, krokantjes van kip, dashi. Geweldig. Ook een highlight was het stukje buikspek op hete bliksem, onwaarschijnlijk mals en toch dat vlam-in-de-pan smaakje wat varken zo lekker maakt. Daarbij een beetje krokant pulled-pork gerold in popcorn van mini kruimels zwoerd. Knap gemaakt, smakelijk en niet zo vet als het klinkt. Een vierde bereiding van het varken komt terug in de saus met bacon. Heerlijk. Dank jullie wel, ik kijk alweer uit naar de volgende keer.
Ik heb werkelijk nog nooit zo super gegeten als vanavond. Top gerechten, super wijnen en een hele charmante en lieve gastvrouw. Heel erg bedankt voor onze topavond! Ik raad iedereen aan om hier naartoe te komen! Geweldig.
Een avondje culinaire verwennerij! Zeer gastvrij personeel. Aanrader!
Fantastisch eten op een geweldige locatie. Hier is alles goed. Het menu van orgineel en de verhouding tussen vis en vlees goed. Het personeel vriendelijk en zeer kundig. Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten, goede bediening. Prijs beetje hoog, de kwaliteit vele malen hoger. Zeker een aanrader als je lekker en luxe wilt eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid