facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vliethoeve

De Vliethoeve

Info

Culinair rustpunt in 't Groene Hart, ook geschikt voor bruiloften, babyshowers, jubilea en bijeenkomsten

Geschiedenis

De Vliethoeve, lovely old farm in the polder landscape, exploited as brasserie and partycenter.
Beautiful setting not only for weddings and parties, but also for conferences and meetings, or just a nice lunch or dinner.

Adres: Zuidzijde 101, 2411 RW Bodegraven
Telefoonnummer: 0172614345
Stad: Bodegraven
Route: Zuidzijde 101
Postcode: 2411 RW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zaalverhuur Paardenburgh Zaalverhuur Paardenburgh 2 km Leuke locatie voor een feestje alleen je moet minimaal 50 gasten hebben ivm te grote ...
McDonald's McDonald's 3 km Het eten is super lekker mr ja dat is al Mc donalds eten maar het was super druk en d...
Recensies
Geweldig personeel en goed eten was heerlijk brunchen met de kerst
Mooie plek, en goed eten, goede prijs/kwaliteitsverhouding, bediening wat minder, lang gewacht op het hoofdgerecht, en verwarring over de keuzes van gerechten. Een helpende hand met de jassen zeker bij ouderen zou fijn zijn de volgende keer.
Ik en mijn vriendinnen hebben heel erg slecht gegeten. heel erg basic ook. Zo simpel, geen fantasie. De gastvrouwen waren nog net niet onaardig, maar welkom waren we zeker niet.
Heerlijke kaart. Vega burger was op en de kok gaf ons keuze iets van de kaart of anders. Wij hebben het aan de kok over gelaten en deze heeft een proeverij van heerlijkheden gemaakt welke allemaal met liefde en eigen recept gemaakt waren. Adres om in de agenda te zetten.
Tijdens de nacht van Weesp, in de nacht dus een overheerlijk diner gekregen. Flexibel restaurant dus met het maken van afspraken, eten en personeel ook goed en niet te weinig.
We hebben hier een zeer geslaagd feest gevierd. Alles was top. Eten, drinken en bediening uitstekend. Aanbevelenswaardig.
Heerlijk gegeten en goede service. Gezellige en gemoedelijke sfeer. Leuke locatie om te combineren met een bedrijfsuitje
Wij hebben hier onze bruiloft gevierd. In één woord top! Eten was erg lekker en de bediening vriendelijk. Echt een aanrader!
Mooie lokatie net buiten de stad erg landelijke omgeving ruim voldoende parkeergelegenheid soort particentrum in oude boerderij.
Mooie locatie voor een bruiloft, maar personeel was niet aardig voor de kinderen en niet heel behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid