facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Visschotel

De Visschotel
Adres: De Merk 8 , Joure 8501 AN, NL
Telefoonnummer: 0513 415 399
Stad: Joure
Route: De Merk 8
Postcode: 8501 AN



op zoek naar gerelateerd: Visschotel Joure openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Oranjerie De Oranjerie 1 km Prachtige exotische locatie bij Jachthaven. Een exotische kas, zorgt voor een realist...
Recensies
Ik haal meestal een lekkerbekje bij de Visschotel, welke elke keer zonder uitzondering heerlijk is,maar ook af en toe wat zalm en kabeljauw. Altijd vers en goed. En je moet zeker een keer de wokschotels proeven, echt lekker. Neem meestal de Indische, maar de rest is ook lekker. Dus zonder problemen naar de Visschotel en lekker je visje bestellen en op het terras opeten of meenemen.
Goede keus qua vis. Snelle bediening en het was heerlijk.leuke snelle betaalbare lunch. Voor gezin met kinderen hebben ze ook een bucket. Dat scheelt weer in de prijs.Eten: 4/5
We hadden een groot portie kibbeling met saus besteld. Deze werd vers gebakken, waarbij bleek, dat we Top kwaliteit hadden. De vis was goed warm, zoals het moet zijn, mooie stukken vis, met lekkere saus. Kortom, topproduct voor een mooie prijs, zoals het moet zijn.
Hier kun je prima een visje eten.....soms wel wat druk maar dat zegt genoeg....Eten: 5/5
Wederom hier eten gehaald. Een zak kibbeling om mee te nemen. Heerlijk! Parkeren: Het is een blauwe zone. Op normale, minder drukke, tijden is parkeren voor de deur veelal mogelijk.
De meest slechte kibbeling ever. Hoe durf je dit te verkopen. Taai en aangebrand. Vraag je om extra gekruid. Zit er weinig tot geen kruiden op.
Heerlijke vis . Altijd lekker. Leuk personeel. Heel vriendelijk.
Heerlijke vis en altijd aardige bediening! Makkelijk parkeren voor de deur en huisvesting is werkelijk uniek! Eten op eigen terras en aan het begin van de winkelstraat waar je ook weer genoeg andere horeca treft. Nog twee pluspunten, de pin automaat ligt recht tegenover het visrestaurant en vanaf de snelweg is het heel snel te bereiken!
Heerlijke kibbeling en zeer vriendelijk personeel!Eten: 5/5
Top tentje. Heerlijke vis en eerlijke prijzenEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid