facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vinylloods Drechtsteden

De Vinylloods Drechtsteden

Producten

Lp's, 7", cd's, dvd's, platenspelers en andere muziek gerelateerde artikelen.

Adres: Einsteinstraat, 3316gg Dordrecht
Telefoonnummer: 0614145695
Stad: Dordrecht
Route: Einsteinstraat
Postcode: 3316gg



op zoek naar gerelateerd: vinylloods chaam, inkoop klassieke lp's, platenbeurs dordrecht, house platen verkopen, vinyl outlet chaam, loods dordrecht, inkoop lp's breda, lp kopen
Recensies
Altijd vriendelijk mensen. Maar vooral veel muziek in alle vormen van cassette cd tot vinyl. Dus ruime keuze en ook nog koffie.
Was weer een leuke dag. 1 nadeel....weer veel te veel geld uitgegeven, maar weer een hoop mooie lp's gescoord.
Super gezellig zo als altijd leuke sfeer aardige mensen en belangrijkste Super lps cd's
Ontzettend mooie collectie vinyl en cd's voor een prima prijs. Ook de sfeer is fantastisch:vriendelijke mensen, lekkere koffie en in de Kerstvakantie oliebollen en hapjes.
Altijd gezellig om daar opzoek te gaan naar mooie platen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
De place to be voor de vinylfanaat, eerlijke prijzen, prima kwaliteit.
Altijd fijn toeven bij De Vinylloods: je vindt heel vaak wat je zoekt, maar bovenal word je gastvrij ontvangen. Tijdens het 'crate-diggen' komt er volop koffie, thee en frisdankjes langs, vergezeld van een lekkernij. Aanrader!
Voor liefhebbers van muziek en vinyl een walhalla. Volop keuze. Goede sfeer. Krijgt gratis drankjes. Aanrader!
Zeer vriendelijk onthaal en ruim aanbod. Prijzen zijn redelijk. Echter door populariteit super druk dat is na Corona wel weer even wennen.
Super concept! Op een warme dag wel heel erg warm binnen, maar daar doen ze heel veel aan door gratis water, koekjes en koffie/thee te serveren. De mensen waren heel vriendelijk en persoonlijk. Ik heb een paar mooie platen kunnen scoren en een gezellige middag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid