facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vinkenbaan

De Vinkenbaan

Info

De Vinkenbaan is een openbare basisschool in Muiderberg. Op onze school staat opbrengstgericht werken en de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal.

Geschiedenis

Wij werken met een adaptief onderwijssysteem.
Dat wil zeggen dat wij rekening houden met de verschillen tussen kinderen.
Een van onze uitgangspunten dat we er binnen onze school alles aan doen om aan de drie basisbehoeften van kinderen te voldoen. De drie basisbehoeften zijn:
• Stimuleren en bevorderen van het geloof en plezier in eigen kunnen (competentie);
• Goede relaties met volwassenen en andere kinderen, en het gevoel dat anderen je waarderen (relatie);
• De vrijheid voelen om zelf dingen te mogen doen (initiatieven nemen en zelf keuzes kunnen maken) zonder voortdurende hulp of toestemming te hoeven vragen (autonomie).
Met onze invulling van adaptief onderwijs bieden wij kinderen een plezierige, uitdagende, vertrouwde en ondersteunende leer- en werkomgeving aan op hun eigen niveau.
Om de voortgang van de kinderen en de zorg voor een ononderbroken ontwikkelingsproces te bevorderen maken wij gebruik van de uitgangspunten Handelingsgericht werken (HGW).
De onderwijsbehoeften van kinderen wordt in kaart gebracht in een groepsoverzicht waarbij de toetsresultaten en het pedagogisch/didactisch aanbod goed geanalyseerd worden. Vervolgens wordt er een groepsplan geschreven waarbij de kinderen op drie verschillende niveaus aan de basisstof werken.

Adres: Tesselschadelaan 75, 1399 HX Muiderberg
Telefoonnummer: 0294261769
Stad: Muiderberg
Route: Tesselschadelaan 75
Postcode: 1399 HX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 14:15
Dinsdag: 08:30 - 14:15
Woensdag: 08:30 - 14:15
Donderdag: 08:30 - 14:15
Vrijdag: 08:30 - 14:15

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid