facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vesting Grill Restaurant

Adres: muntstraat 9, Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31436013991
Stad: Valkenburg
Route: muntstraat 9



op zoek naar gerelateerd: Vesting Grill, Valkenburg, Vesting Grill menu, Kip restaurant Valkenburg, Haantjes grill, Kippenbar, Golden GRILL Valkenburg, Hanenbar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kippenbar Valkenburg Kippenbar Valkenburg 211 meter We zagen het kippen spit en we dachten ja wordt tijd voor een kippe met friet. Er zij...
Recensies
Elk jaar tijdens onze vakantie in Zuid Limburg gaan we een dagje naar Valkenburg en dan gaan we standaard ook kip eten bij Vesting Grill. Lekkere malse verse kip en goed gekruid. Patat met mayonaise en appelmoes erbij en het feest is compleet. Vriendelijke prijzen en aardige bediening. Ook lekker schoon. Houd je van kip, dan moet je zeker even langsgaan.
Na jarenlang Valkenburg te hebben bezocht eindelijk een keertje hier een halve kip en schnitzel met frietjes gegeten. Heerlijk!
Toen we aangekomen waren wilden we eerst reserveren voordat we naar de kerstmarkt gingen.Maar binnen werden we aangesproken door een oudere man denkelijk de eigenaar dat we niet moeten reserveren en je gewoon binnen kunt komen en eten als er plaats is. Dus na enige tijd gingen we binnen en werden we door een zeer zeer onvriendelijke onbeschofte grof getaalde snotneus geintimiteerd de deur gewezen met de boodschap dat je eerst moest reserveren en alles bezet was terwijl er een overvloed van vrije tafels waren.Ik wou het uitleggen van de uitleg van de eigenaar in verband van dat reserveren maar luisterde niet en duwde mij intimiterend buiten.Terug buiten even gewacht en we zagen dat de andere mensen gewoon binnen mochten als je maar meer met 2 was. Gewoon schandalig. Ik denk dat onze kop hem niet aanstond terwijl we nochtans heel vriendelijk waren. Na een tijdje gingen we terug en vroeg ik aan een oudere dame die bediende of ik moest reserveren en dat alles bezet was. Ze lachte en zei nee niet reserveren en er is plaats voldoende. Ik deed mijne uitleg wat er eerder was gebeurt maar ze probeerde die onbeschofte kerel te pardoneren. Eenmaal besteld was het nog erger. Het was geen halve kip maar een half kuiken een paar droge bittere slablaadjes en inderdaad ze liepen en onvriendelijk als een kieken zonder kop rond. Het was echt zonde van ons geld. Denk toch maar 2 keer na voordat je binnen stapt. Oh ja en de wc was smerig dat er nog boven op.
Wij liepen eerst binnen met de vraag of wij moesten reserveren de jongen zei niet dat het nodig was. Toen wij daar zaten, kreeg ik een beetje een opgejaagd gevoel. Ze gaven aan dat het superdruk was.ik had een beetje het idee dat je na het eten en drinken of ze je weer snel weg wilde hebben Ik had een patatje met halve kipje dat was best lekker alleen de patat was een beetje te vet. Mijn man vroeg om een biertje die ze vervolgens vergeten waren. Hij had patatje zuurvlees en dat was lekker. Ze vroegen of we mayo wilde hebben. De serveerster had wel even mogen zeggen dat daar extra geld bij komt1,80 voor een klein schaaltje mayo dat vind ik een beetje vreemd toen ik aangaf dat ik wilde pinnen deden ze een beetje moeilijk.
Heerlijk gegeten. Hele drukke tent met een vlotte doorloop en een sfeervolle inrichting en verlichting. Je mag even wachten en de eigenaar helpt je zelf naar een geschikte plek. Kwalitatief goed eten en voldoende portie. Friet was ook erg fijn. Pluspuntje. Zoutloze friet met een zakje zout geleverd. Dus heel erg rekeninghoudend met de gezondheid van mensen zoals mijhartpatiënt. Uiterst vriendelijke bediening. Netjes in communicatie en vragen ook of het gesmaakt heeft. Al met al zeg ik: zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader als je een keer in Valkenburg bent.
Goed gegeten, prijs was ook goed te noemen echter het toilet was om te janken. De vrouwen die mee waren durfden daar geen gebruik van te maken. Misschien is het inmiddels beter. Het is in ieder geval gemeld. Dat is de reden waardoor ik een ster minder heb gegeven. nogmaals, eten was goed!!
Al jaren komen we af en toe uit Heerhugowaard naar Valkenburg, zoals nu ook weer voor de kerstmarkten. En altijd zeggen we thuis al, we gaan daar kip eten. Zo lekker als zij de kip maken hebben we in Noord holland nog niet gevonden. Ook nu was het weer genieten, waarbij de enthousiaste eigenaar het weer een feestje maken met zijn enthousiasme. Tot volgende keer! Jacqueline
Ik herinnerde mij ineens toen ik binnen zat dat ik er 30 jaar geleden ook was. Het restaurant bestaat dan ook al 48 jaar. Ik had kipsate met friet, de kip was wat aan de droge kant. De sla die er bij zit is bitter daar hadden bijvoorbeeld 2 druppeltjes dressing/olie aan toegevoegd kunne worden. Vriendelijke bediening.
Gisteren hebben mijn man en ik heerlijk gesmuld van een halve haan schotel. Wij zijn bediend geworden door Mat onze kelner. Wat een fijne service geeft deze jongeman. Mat, bedankt voor je fijne service. Wij komen zeker terug. Wij wensen je alvast fijne Feestdagen en veel werkplezier. Groetjes Eddy en Babette Manders
Heel onvriendelijk, alles moet snel gaan. En op een onvriendelijke manier commentaar gekregen omdat we met de kaart pinnen wilde betalen. Ze was me de les aan het spellen dat ik altijd cash geld moest bijhebben. Waarschijnlijk willen ze zwart geld hebben want overal kan je met de kaart betalen en zij doen moeilijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid