facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vespa Garage

De Vespa Garage

Info

Sinds 2006 en inmiddels uitgegroeid tot De speciaal zaak bij aanschaf van een nieuwe Vespa Elettrica, Primavera, Sprint, GTS en GTV. Officieel Vespa dealer

Geschiedenis

De speciaal zaak bij aanschaf van een nieuwe Vespa scooter, PIAGGIO Ape. Accessoire, toebehoren, onderhoud en schade herstel. LX LXV S Primavera Sprint, PX GT GTS 946.

De Vespa Garage wordt aangestuurd door 2 enthousiaste broers. In de winkel is duidelijk te zien waar het design van de nieuwe modellen van afgeleid is.
De klassiekers staan op 10 meter afstand. Hier is goed te zien dat de kwaliteit van Vespa zeer hoog is. Doordat de klassieker van de jaren '50 '60 '70 en '80 nog steeds rijden.

Alle uitvoeringen, kleuren en accessoires zijn te zien in de showroom. We geven graag informatie en advies bij het samenstellen van je nieuwe Vespa, kom eens kijken in de showroom, we maken altijd een passende prijs. Je huidige Vespa inruilen? We horen het graag!

Adres: Biestsestraat 4, 5084HE Biest-Houtakker, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-45004959
Stad: Biest-Houtakker
Route: Biestsestraat 4
Postcode: 5084HE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Vespa onderdelen Shop, Oldtimer Vespa te koop Nederland, Retro Vespa, Vespa oldtimer modellen overzicht, Vespa origineel, Waarde Vespa 1958, Vespa Misa te koop, Aankoop Vespa scooter
Recensies
Wat een walhalla is dit zeg! Echt een fantastische zaak helemaal voor en door de Vespa Liefhebber. Willem heeft mij geholpen met mijn Sprint, super service.
Helaas geen reparatie in deze garage.
Vreemd bedrijf absoluut geen winkel meer een gesloten schuur en helemaal niet open
Deze week voor het eerst bij Willem geweest. Wat een geweldige fijne zaak is dit. Ze hebben mijn sprint nagekeken en alles mee passie gecontroleerd en verbeterd. Een aanrader voor iedereen.
Heel klantvriendelijk en bekwaam.
Verkeerde accu voor mijn Vespa verkocht; ná dat ik de oude heb laten zien wat ze aan me hebben verkocht was fysiek 2x zo groot!, en precies uitgelegd voor welke model ik het nodig had. Voor de helft van dit bedrag had ik de goede op internet kunnen kopen. Zeer weinig expertise en klantvriendelijkheid blijkbaar.
Super fijne gasten. Echt de beste kwaliteit. Goede Vespa’s Echt eerlijke mensen.
Tijdens het volledig opknappen van een Vespa PK 50 XL een paar keer langs geweest voor onderdelen en advies. Ook na dat de scooter klaar was nemen ze fijn de tijd nog even te kijken naar verbeterpunten. Een plek waar je de passie voor scooters ziet.
Goed geholpen, en hebben verstand van zaken.
Morgen mijn Vespa Super Sport ophalen.Was een kleinigheidje ergens aan,maar netjes opgelost ivm garantie! Deze monteur en tevens eigenaar is 100% vakman.Aanrader deze garage,zowel voor nieuwe dan 2e hands Vespa’s
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid