facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Verwennerij - Koffie & Theehuis (naast Bakkrij Vader)

"De Verwennerij....van ambachtelijk ijs tot artisanale chocolade creatiesZelfgemaakt ijs met verse ingrediënten.We hebben verscheidene soorten ambachtelijk:- Gelato- Sorbets- Suikerarm- Vegan.Creatief met chocolade:wij bieden een uitgebreid assortiment van artisanale pralines met tal van overheerlijke vullingen. Afhankelijk van het seizoen bieden wij ook andere chocoladecreaties aan: paaseieren, Sint-chocolade,.... Aarzel ook niet te vragen naar onze homemade ijstaarten.Wij stellen heel graag een leuk chocoladegeschenk voor u samen ook voor bedrijven & organisatiesAltijd welkom voor een ijsje uit de hand, in een coupe of voor thuis, U vraagt, wij scheppen... Een lekkere bubbelwafel, een kopje koffie,..."
Adres: Dorpstraat 50, Oostkapelle
Telefoonnummer: +31118586040
Stad: Oostkapelle
Route: Dorpstraat 50


Recensies
Ijssalon op rustig gelegen plaats. Schitterend pistache ijs. Intense smaak. Gigantisch grote bollen. Wij komen terug!
De cuberdon ijs is overheerlijk! Je krijgt hier heel grote bollen yes! en je kan amper kiezen tussen alle lekkere smaken.
Beste pistache roomijs die ik heb gegeten!
Vriendelijke bediening en het ijs is WAUW!
Lekkere ijstaart met kerst!
Lekkere bubbelwafels
Heerlijk huisgemaakt ijs met natuurlijke producten en reusachtig lekkere bollen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid