facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De VertoeverEi

De VertoeverEi
Adres: Weverstraat, 6013 RA Hunsel, Nederland
Telefoonnummer: 06 11205753
Staat: Limburg
District: Leudal
Stad: Hunsel
Route: Weverstraat
Postcode: 6013 RA


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Wij hebben in de vertoeverei een fantastische kerst beleefd.nHet huis was in volledige kerstsferen en de ruimte die er was maakte dat we niet op elkaars lip zaten en volledig konden genieten!nMet 5 volwassen en 5 kinderen was er ruimte en plezier in overvloed.nVan alle gemakken voorzien en zoveel leuks in de buurt. Gezellige horeca, mooie plaatsjes.nSilvan is een fantastische host die met zijn communicatie al voor veel voorpret zorgt.nHartelijk ontvangst en fijn uitchecken nNu niet allemaal boeken want wij willen weer met kerst haha!
Een perfect, zeer compleet, schoon gezinshuis, met veel ruimte en mogelijkheid om gebruik te maken van wat maar nodig is in een huis. Er is veel speelgelegenheid voor de kinderen, van alle leeftijden.nVoor de kleinere zijn er speeltoestellen, zwembad staat gereed! De grotere genieten daar ook van, maar ook van de mogelijkheid om te voetballen, in donker spellen te spelen etc. Alle service die je maar wenst, is beschikbaar. Bbq, hout voor de buitenkachel etc etc.nnDe omgeving is mooi, het contact met de eigenaar is erg goed, bereid tot meedenken in alles.nDeze woning is ook uitermate geschikt voor een familie-reunie of jubileum, waarbij opa/oma met kleinkinderen met elkaar een paar dagen eruit gaan!
Fijn verblijf....nGezellig en luxe !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid