facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Verrekijker Assurantien BV - RegioBank Oirschot

De Verrekijker Assurantien BV - RegioBank Oirschot

Info

De Verrekijker Assurantiën BV. Geheel onafhankelijk intermediair voor al uw verzekeringen,hypotheken. Tevens zelfstandig intermediair van RegioBank.

Geschiedenis

Verzekeringen, hypotheken, (aanvullende) pensioenen en bankzaken sinds 1967.

Voor particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en bankzaken bent u bij ons aan het goede adres.

www.verrekijker.nl



"Verzekeringen, financieel advies, hypotheken, aanvullende pensioenen en bankzaken sinds 1967.Voor particuliere en zakelijke verzekeringen, financieel advies, hypotheken en bankzaken bent u bij ons aan het goede adres."
Adres: Rijkesluisstraat 37, 5688EC Oirschot
Telefoonnummer: +31499575353
Stad: Oirschot
Route: Rijkesluisstraat 37
Postcode: 5688EC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ROCHE financieel adviseurs ROCHE financieel adviseurs 222 meter Sinds ik in Oirschot ben gaan wonen hebben we Roche Financieel Adviseurs ingeschakeld...
Recensies
Zowel bij mijn hypotheek als schade aan het woonhuis een gedegen advies en afwikkeling.
Fijn kantoor met persoonlijk contact en goed advies. Hier ben je als klant nog echt klant ! Ik beveel regiobank Oirschot dan ook volledig aan!
Heldere antwoorden en uitleg en snelle afhandeling van het dossier.
De heren van de Verrekijker Assurantiën hebben mij afgelopen periode met raad en daad bijgestaan tijdens de aanvraag van mijn eerste hypotheek. Door de geboden snelheid en excellente kennis van zaken heb ik in anderhalve maand tijd met de kerstdagen inbegrepen mijn droomhuis kunnen kopen. Het contact verliep soepel, de lijnen zijn extreem kort en de aanwezige kennis bleef mij verbazen. Heren, jullie kunnen na de verbouwing een uitnodiging van de housewarming tegemoet zien! Ontzettend bedankt!
Bedankt voor het professioneel afhandelen van de schade. Dit was ons zonder tussenkomst van de verrekijker nooit gelukt. Daarom verzeker U altijd bij een tussenpersoon, die kunnen zo veel voor U betekenen. Peter en Walter bedankt
Ik ben al ruim 20 jaar klant bij de Verrekijker, tot grote tevredenheid. Onlangs had ik een wat zeldzame schade. Met één telefoontje meteen iemand die zaken voor je opzoekt en de procedure in gang zet, wat bijzonder prettig is op dat moment. En ook nog eens kosteloos, dat noemen ze service van de zaak bij de Verrekijker!
Geweldig en deskundig geholpen! Staan altijd klaar voor goede adviezen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid