facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vergulde Kroon

De Vergulde Kroon

Info

Warm, gezellig, uitnodigend, dat zijn de trefwoorden die u te binnen schieten als u de 'Vergulde Kroon' betreedt.

Geschiedenis

In een tot in de details verzorgde zaak waar alles blijkt uitgebalanceerd, van opstelling tot verlichting, vindt u naast antieke meubelen, kristal, zilver, kristallen kroonluchters, spiegels uit Nederland, Engeland, Frankrijk dat ook nog eens puntgaaf is.

De Vergulde Kroon voert ook hedendaagse woonaccomodaties zoals o.a. windlichten, kussens en schemerlampen (dealer Stoutverlichting).

De Vergulde Kroon volgt de woontrends op de voet en daarom is er op dit moment een grote collectie antieke kristallen kroonluchters te bewonderen die hoe kan het ook anders gaaf en compleet en opnieuw bedraad zijn.

Een bezoek aan dit antiekparadijs is meer dan de moeite waard en mocht u iets van uw gading niet aantreffen, geeft u ons een zoekopdracht waarbij wij geen concessies doen aan kwaliteit.

Adres: Zandvoort 1c, 9331JH Norg
Telefoonnummer: 0612127864
Stad: Norg
Route: Zandvoort 1c
Postcode: 9331JH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vogeltaartspecialist uit Norg De Vogeltaartspecialist uit Norg 402 meter Gun tuinvogels een overtreffend diner!! Wij maken heerlijke vogeltaarten en andere le...
Recensies
Keer op keer een feestje om in de herfstvakantie een bezoek te brengen aan De Vergulde Kroon. We worden dan gastvrij ontvangen, krijgen een prima advies en drinken een lekker kopje koffie. We hopen dit nog jaren te kunnen doen.
Voor, de liehebber van antiek en mooie spullen. Een zaak bij uitstek om te komen
Heerlijke koffie to go. Mooie winkel. Alles goed verzorgd. Gerda Bosch
Lekkere koffie, Gebak! ,goede service en de hond is ook welkom zelfs een bakje water er bij top!
Mooie ingerichte winkel met leuke items. Heerljjke koffie met verrukkelijk gebak
Heel gastvrij. Heerlijke bakje koffie en thee gehad.
Wat een ballentent, kom je binnen zegt de verkoopster zelf zonder mondkap op tegen mijn zoon, heb jij geen Mondkap? heeft pas en gaf dat aan nee zegt ie "waarom niet"? vraagt de verkoopster. Nou ten eerste gaat het je niks aan, wel eens gehoord van privacy!!!!! Daar komen wij niet weer.
Geweldige winkel met antieke meubels en sfeervolle woning decoratie. De eigenaars zijn aardige lieve mensen, die je warm welkom heten. Je kunt rustig en ongestoord rondkijken. Maar ben je advies nodig dan geven ze deskundig antwoord en begeleiden ze tijdens uw aankoop. Ook is het mogelijk een kop koffie met iets lekkers te kopen. Het gebak is van de plaatselijke banketbakker van prima kwaliteit. Het is een winkel met beleving en gezelligheid. Met vriendelijke en dienstbare eigenaars. Kortom gewoon eens gaan kijken. Veel plezier. Anneke en hendrik smaal uit Delfzijl
Vanmiddag bezoek gebracht aan deze mooie winkel. Prachtig pand, met supermooie inrichting. Zeer aardige en gastvrije eigenaresse. Die ons super heeft geholpen aan een “aaplamp” en geurblokjes. Als we volgende keer in Norg zijn de moeite waard om dit plaatsje te bezoeken!, gaan we zeker weer binnen kijken bij de Vergulde Kroon!
Iets proberen terug te brengen wat ik gekregen had maar niet mooi vind en best prijzig was. Eerst netjes benoemd dat het niet mijn smaak was. Geld terug kan dus niet. Dat staat nergens aangegeven. Alleen een tegoedbon of iets anders. Het is ook een winkel waar ik niets anders moois zag en verwacht het er ook nooit aan te treffen. Gewoon niet mijn smaak. Toen ik dus zei dat ik het cadeau lelijk vond werd ik uitgemaakt voor “gek” Er ontspon zich een discussie toen ik zei dat ze me aan het beledigen was. Mevrouw vond dat ze dat recht had omdat ik het cadeau lelijk had genoemd met een goedkope uitstraling. Mevrouw vind dus dat over smaak te twisten valt en daarom ook mag beledigen. Klantvriendelijk staat daar duidelijk hoog in het vaandel bij verkoop en belediging bij verschil van mening in smaak.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Vergulde Kroon met het openbaar vervoer


Norg, Westeind 80 meter
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid