facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Veluwse Aspergeboerderij

De Veluwse Aspergeboerderij

Info

De Veluwse Aspergeboerderij was van oudsher een gemengd familiebedrijf, in 1998 is begonnen met het planten van asperges en deze aan huis te verkopen. Vanwege het succes hiervan zijn we de jaren daarna ons steeds meer gaan richten op de aspergeteelt.

Geschiedenis

n 2005 hebben een groot aantal kersenbomen geplant waardoor we nu ook kersen uit eigen bongerd kunnen verkopen, in 2012 is er een overkapping over de kersenbomen gemaakt die open en gesloten kan, hierdoor hebben wij vroeger kersen en kunne langer plukken. (zie fotopagina)

Op dit moment verkopen wij in onze Boerenlandwinkel naast de seizoenproducten (Maart tot eind juni asperges, daarna kersen en in de winter boerenkool) allerlei boerderijproducten, waaronder scharreleieren (dagelijks vers van eigen kippen) aardappelen, appels, peren en uien.
In de loop van de tijd is de winkel fors uitgebreid en hebben wij nu een groot aantal artikelen die met het boerenland gemeen hebben.

Wij verkopen nu ook o.a. jam, honing, wijn, diverse soorten vruchtensappen, speciale bieren enz.

Enkele fietsroutes waaronder de Hap en Trap- en de Wald-Knorroute kunnen ons bedrijf als rustpunt nemen, er is in de winkel een zitje gemaakt waar u iets kunt gebruiken.

Adres: Apeldoornseweg 198, 6731 SC Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318-591285
Stad: Otterlo
Route: Apeldoornseweg 198
Postcode: 6731 SC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Asperges kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beekdal Beekdal 1 km Mooi gelegen camping, met ruime kampeer plaatsen. Goed verzorgd. Toiletten: Mooi en ...
Spar van Leijenhorst Spar van Leijenhorst 1 km Best een prima winkel! De binnenkomst oogt gastvrij vanwege het tafeltje met de stoel...
SPAR Otterlo SPAR Otterlo 1 km Alles wat wij nodig hadden was aanwezig.
SPAR Nederland SPAR Nederland 1 km Kleine vestiging met beperkt assortiment en toeristenprijzen. Koffieautomaat bij de k...
Recensies
De Asperges die we hebben gekocht waren overheerlijk. En ik ben prima geholpen.
Lekkerste asperges van Gelderland! Heerlijk met hun kant en klare hollandaisesaus, zalm of ham.
Asperge's redelijk vers ik weet zeker dan die van ons een paar dagen oud waren. Ook kocht ik een pot jam, waardeloos geen 5 euro waard, maar die kwam ergens anders vandaan.
Mooie producten, horkerig bediend
Lekkere kersen en verse eieren gehaald.
Goed, niet goedkoop.
Hele goede en lekkere asperges
Ruim assortiment en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid