facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Velgendokter

De Velgendokter

Info

Velg reparatie en renovatie

Geschiedenis

De velgendokter is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het repareren en renoveren van lichtmetale velgen.Met onze jaren lange know how kunnen we daardoor bijna ieder probleem met velgen oplossen.

Of het nu gaat om richten, lassen, polijsten, stralen, poedercoaten, hooglans verdichten , spuiten enz, we kunnen dit allemaal in eigen huis.

Kijk voor meer info op www.develgendokter.nl of stuur een mailtje naar [email protected]



"Reparatie en renovatie van lichtmetalen velgen"
Adres: Oostwijk 35, 5406 XT Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413257366
ln.retkodnegleved@ofni
Stad: Uden
Route: Oostwijk 35
Postcode: 5406 XT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: velgendokter prijs, velgendokter breda, velgendokter rotterdam, velgendokter nijkerk, velgendokter limburg, velgendokter den haag, velgendokter tilburg, velgendokter amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Siba Autobanden Uden Siba Autobanden Uden 2 km Vertaald door Google Superleuk bedrijf! Zeer vriendelijke mensen. Toilet op eigen ter...
Mitas Tyres B.V. Mitas Tyres B.V. 2 km Heel veeeel banden gezien
Recensies
De velgen van onze Peugeot 5008 aan de velgendokter toevertrouwd om de oxidatie aan te pakken. Afgedraaid op de CNC machine en ze zien er weer top uit. Duurde iets langer dan in eerste instantie ingeschat, maar dat was voor mij geen probleem omdat ik de auto op andere velgen met winterbanden heb staan. Al met al heel tevreden! Prijs-kwaliteit verhouding voor mij ook dik in orde. Een velg van onze Clio heeft parkeerschade, daar heb ik nu een goed adresje voor ;-
Net mn borbets opgehaald nadat ze zijn aangepakt door de velgendokter en ik wist niet wat ik zag. Ze zijn zo ongelooflijk mooi geworden! De service is een dikke prima en ondanks dat t heel erg druk is waren ze nog snel klaar. Mij gaan jullie vaker zien jongens! Kei bedankt!
Gisteren mijn 20 inch Breyton Spirit R breedset velgen opgehaald. Ik heb ze laten poedercoaten naar hooglans zwart. Wat zijn ze mooi geworden zeg!! De Velgendokter is echt een top bedrijf! Leveren echt kwaliteit! Zeer tevreden over hun werk. Echt een aanrader! Ik kom hier zeker nog een keer terug.
Goede service, top kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Enorm veel mogelijkheden. In januari breng ik 4 nieuwe Twingo velgen voor de restauratie. Fijne dagen en tot dan Aanvulling op de review, vandaag namelijk mijn 2e setje velgen gehaald voor mijn andere Twingo en meteen de banden laten om zetten. Ik ben wederom enorm tevreden over de kwaliteit em goede service. 3e setje volgt
Mijn tekna velgen van de qashqai hadden flinke stoeprandschade,maar bij de velgendokter is het weer netjes gemaakt. Komen afspraken na en de prijs was ook netjes. TOP zeer tevreden.
Gemaild voor een ovale velg , snelle reactie van Max via de mail en vervolgens een mooie offerte die duidelijk was gekregen , afspraak gemaakt en er naar toe gereden , daar aangekomen zeer vriendelijk ontvangen met een lekkere kop koffie en er werd meteen gestart aan mijn velg die nog onder de auto lag , na een uurtje lag de velg uitgericht en geheel opnieuw gebalanceerd erop , mededeling was wel dat mijn band een licht onbalans had welke voelbaar kon zijn dit was gelukkig niet het geval , prijs was de laagste inschatting welke Max had aangegeven . zeer profesionele en vakkundige garage en zeer zeker een aanrader als je een probleem met je velgen hebt !!!
Ik had een lastige klus. 2x flinke stoeprand schade met bijzondere exemplaren. Bestaat geen kleurcode voor. Foto's zijn van schade, origineel & VelgenDokter. Kon auto achterlaten en alles werd geregeld. Opnieuw gebalanceerd. Ik zie geen verschil. Bedankt, TOP!
Ik heb mijn velgen laten opknappen en spuiten. Bij het ophalen was het resultaat niet helemaal strak, beetje sinaasappelig op sommige stukken. Dit besproken met ze en gaven aan de velgen nog een keer te spuiten om een beter eindresultaat te krijgen. En dat is echt super geworden, super blij mee. zie de foto's! Mijn tip aan de velgen dokter zou zijn om zelf nog even een goede controle op de velgen te doen alvoren ze als klaar te beschouwen. maar ik ben ook wel een zeikerd misschien ;- Al met al wordt het in elk geval goed en netjes opgelost. Ik kom hier dus weer terug.
Super Tevreden over het resultaat van mijn beschadigde velg. Hij is weer als nieuw!!! Jullie begrijpen jullie vak precies. Kom hier zeker nog wel eens terug! Nogmaals bedankt
Super bedrijf, vriendelijk en een top eindresultaat wat echt vakwerk vereist. En dat voor een heel nette prijs. Een aanrader voor iedereen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid