facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Veense Volkstuin

De Veense Volkstuin

Info

Wij verhuren volkstuintjes onder glas. Je kan het gehele jaar door telen van fruit, groenten of bloemen. Zonder chemische bestrijding! Alles puur natuur!

Geschiedenis

De Veense Volkstuin is een indoor Volkstuin waar GEEN chemische bestrijding gebruikt mag worden. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke vijanden en natuurlijke bestrijding zoals knoflooksap gebruiken voor vliegende insecten en melk tegen schimmels.
De Volkstuin is waar iedereen een stukje grond kan huren en zijn eigen groeten, fruit en bloemen en planten kan telen.

Adres: Floraweg 94a, 2371AP Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 06-21507997
Stad: Roelofarendsveen
Route: Floraweg 94a
Postcode: 2371AP



op zoek naar gerelateerd: Bloemenzaak Roelofarendsveen, De Veense Bukker, Veense Bukker kerstbomen, Volkstuin Leiderdorp
Recensies
Deze volkstuin bied veel mogelijk heden tot het kweken van groenten en fruit, ook als je vragen hebt weten zij dit meestal zo goed mogelijk op te lossen, zodat je kan genieten van tuintje.
Ontzettend leuk zelf tuinieren met een beetje hulp van de eigenaar en van de mede moestuinders! Aanrader. Meldt je aan via mij!
Zelf je eigen groente en fruit kweken onder glas. Heerlijk! Geen last van het weer en je kan eerder beginnen en langer door. Super vriendelijke mensen om je heen die je graag voorzien van tips.
Het was prima op de tuin...de service was weer geweldig.Dank voor de hulp ....Ton en Annelies.
De lekkerste groente kweek je zelf. Hier groeit het als kool.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid