facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Veense Tuin

De Veense Tuin

Info

Vanaf 1 Oktober 2016 realiseert Holland Huis in Roelofarendsveen een nieuw woonconcept: comfortabel wonen in een Holland Huis!

Geschiedenis

Roelofarendsveen, een oase

Halverwege de snelweg A4 tussen Amsterdam en Den Haag, aan de rand van het Groene Hart, ligt Roelofarendsveen. Het dorp vormt de entree tot een typisch Hollands Veenweidegebied met zijn vele meren en vaarten, wandel- en fietspaden, molens en bruggetjes en is een oase van rust en natuurschoon in de dynamische Randstad.

Door al het moois dat Roelofarendsveen te bieden heeft is het er prettig wonen. Roelofarendsveen is dan ook in trek bij zowel jongeren als ouderen en geldt algemeen als één van de meest aantrekkelijke woongemeenten in de gemeente Kaag en Braassem.

Aan de rand van het centrum en vlak bij de nieuw aan te leggen uitvalsweg (Braassemdreef) ligt onze bouwlocatie: het voormalige gebouw van de Rabobank aan het Noordeinde.

Adres: Noordeinde 61, Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 030 2412430
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordeinde 61


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EVVW project Alkeburcht EVVW project Alkeburcht 380 meter Wordt super mooi! Zo zie je maar dat politiek ism fantastische ondernemers een pracht...
Viewie Media Viewie Media 1 km Zeer tevreden over de goede dienstverlening. Proactief bij zeldzame problemen en goed...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid