facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vanenburg

De Vanenburg

Info

Hotel - Restaurant - Zakelijke meetings - Trouwlocatie. Ervaar zelf een prinsheerlijke beleving bij Kasteel De Vanenburg.

Geschiedenis

Op culinair gebied levert Kasteel De Vanenburg een product van de hoogste kwaliteit. Ontbijt, lunch en diner worden allen met de grootste zorg door onze eigen keukenbrigade bereid. Onze prachtige uitgeserveerde diners moet u een keer geproefd hebben. Wij verzorgen graag samen met u de invulling en houden uiteraard rekening met speciale wensen.

Op de mooiste dag van je leven wil je uiteraard alleen maar genieten! Kasteel De Vanenburg draagt daar aan bij door de schitterende ambiance en goede service.

Alle zorgen worden uit handen genomen. De gehele trouwdag kan op Kasteel De Vanenburg plaatsvinden. Dit komt door de diversiteit aan sfeervolle ruimtes en schitterende kasteeltuinen.

Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers. Onze 24 Comfort eenpersoonskamers meten circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras. De 22 Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27 vierkante meter. Onze 4 Executive tweepersoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi. De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Kasteel De Vanenburg beschikt over vergaderruimtes geschikt voor bijeenkomsten van iedere denkbare omvang. In ons Groot Auditorium hebben wij ruimte voor 300 personen in theater opstelling, daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u een ruimte zoekt voor een besloten boardmeeting.



"Wees welkom in ons restaurant. Gelegen aan de achterzijde van ons kasteel met een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok verrassende en smakelijke creaties op tafel. Geniet van ouderwetse verwennerij in een sfeervolle ambiance."
Adres: Vanenburgerallee 13 , Putten 3882 RH, NL
Telefoonnummer: 0341 375 454
ln.grubnenav@ofni
Stad: Putten
Route: Vanenburgerallee 13
Postcode: 3882 RH


Openingstijden

Maandag: 07:00-22:30
Dinsdag: 07:00-22:30
Woensdag: 07:00-22:30
Donderdag: 07:00-22:30
Vrijdag: 07:00-22:30
Zaterdag: 07:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: kasteel de vanenburg menukaart, kasteel vanenburg putten geschiedenis, kasteel de vanenburg zoover, vanenburg putten te koop, kasteel de vanenburg trouwen, kasteel de vanenburg arrangementen, kasteel de vanenburg recensie, kasteel vanenburg vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Heerdt Restaurant De Heerdt 3 km Brasserie De Heerdt in Putten ,spontaan naar binnen gegaan ,want het terras zat vol. ...
Recensies
Kamer is veel te klein, ramen konden niet open, buren heel duidelijk te horen, wastafel in de slaapkamer ipv de douche. Ontbijt buffet is minimaal en zeker niet de prijs waard. Het enige pluspunt is de fantastische omgeving maar voor je geld wil je toch iets meer.Kamers: 1/5
Ik had voor mijn moeder van 83 een gezellig weekendje geboekt een arrangement inclusief een 3 gangen diner. We kwamen rond 12uur aan en de kamer was nog niet klaar maar dat wisten we en we konden de koffer netjes achter laten. Werden we rond half 5 in de middag gebeld door De Vanenburg dat er iets met de afvoer was en het die dag niet opgelost kon worden en we kregen een andere kamer die kleiner was dan de luxe die we hadden geboekt . En voor het prijsverschil kregen we een extra gang menu en een drankje. Prima dacht ik we hadden ons ingesteld op een gezellig weekendje en om half 5 in de middag ga je niet zeggen ik ga niet akkoord en er vanuitgaande dat de mindere kamer ook prima zou zijn. Rond 5 uur in de middag kregen we de sleutel en eenmaal aangekomen wisten we niet wat we zagen. Een kamer zo groot als een postzegel, zeer ongezellig en totaal geen faciliteiten. Toen het diner: gang 4 bestond uit een “ taartje” zo groot als een bonbon en een half glaasje bubbels. Water met bubbels werd gereserveerd in een karaf en kost €7.50 . Bij de receptie onze teleurstelling aangegeven er werd weinig empathie getoond. Die zondag zijn we snel na het ontbijt vertrokken. Jammer dat dit ons is overkomen. Meer dan 3 sterren vind ik het niet waard.
Een heel aparte en unieke locatie in het buitengebied van Putten. Een prachtige omgeving. Een aantal prachtige gebouwen met zalen en hotelkamers op een immens terrein, omzoomd door machtige bomen in alle soorten, kleuren en maten. Strakke gazons met afscheidingshagen en terrasjes. Grote gratis parkeergelegenheid. Een mooie gracht met leuke bruggetjes en fotoplaatsjes. Een gezellig restaurant op topniveau met heel zeldzame gerechten. Opgediend door vriendelijk en deskundig personeel. Ook als trouwlocatie uniek. Een absolute aanrader.
Fijne hotelkamer comfort plus. Schoon en fijn bed. Wij boekten een winterarrangement met 3 gangen menu. Onze ervaring in het restaurant waren niet volledig positief. Het eten was wel lekker. Ook het vegetarisch menu. Wij zijn geen grote eters maar drie gangen was wel erg minimaal. Advies om meer gangen menu te nemen. Bediening was vriendelijk maar chaotisch. Brood kwam na eerste gang die we snel kregen waardoor we zelf moesten vragen naar wijnarrangement. Dat liep mis omdat de vriendelijke bediening geen idee over de wijn had. Jammer. Restaurant geen aanrader wat ons betreft. Prijs/ kwaliteit niet in verhouding.
Super mooie locatie.! Heel mooi kasteel Klein! En de bedden verschrikkelijk zo hard dat we helaas de hele nacht wakker hebben gelegen in de hoop dat je een houding zou vinden die niet zeer doet en uiteindelijk de keuze maar heb gemaakt om er uit te gaan! Met zere heupen, rug en schouders! Aangegeven bij de receptie en het enigste wat wij te horen kregen is ja de 1 wil een hard bed en de ander niet ! Ja sorry hoor dit is geen normaal hard bed, dit is een stuk beton met een laken!! Wat een enorme teleurstelling Bijzondere details: Leuk idee met alle kamers verdeeld over het landgoed.
Het onthaal, restaurant en ontbijt buffet bevinden zich in het mooie gebouw van het kasteel. De kamers bevinden zich hier rond. Het kamertje dat wij hadden was een business kamer. Klein maar fijn. Enigste minpuntje is dat je geen raam kan openzetten. Onthaal medewerkers zijn heel erg vriendelijk. Ontbijt heel erg lekker en uitgebreid, ook een gluten vrij hoekje. Vergeet niet op voorhand om het restaurant te boeken.
Een prachtig landgoed met een deftige horecagelegenheid. De koffie was niet goedkoop maar wel lekker. Ik genoot van het plafond in de serre met art deco elementen zo te zien. Her en der staan er rond de Vanenburg stinzenplanten. Vandaar de fotoService: 4/5
We hebben heerlijk gegeten in het restaurant van de Vanenburg. Lekkere wijnen. Prima bediening. Rustige ruime kamer. Een deur naar de badkamer en wc zou wel een fijne aanvulling zijn, nu wel erg open...Kamers: 4/5
Alleen al voor het restaurant moet je hier komen logeren!!!! Wat een geweldige, smaakvolle, verfijnde keuken. Top beleving. Bedrag meer dan waard. Aanrader.Kamers: 4/5
Wat een heerlijke high tea gehad. 4 Gangen en de thee werd in een wijn glas geserveerd. Lekkere hapjes maar zeker ook een heerlijke hertenstoofpotje. De smaakpapillen werden echt aangeroerd. Ik ga met de jongste een keer terug.. haar een prinsessen gevoel geven in dit mooie kasteel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid