facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Unie

De Unie
Adres: Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 0345 851 851
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Multatulilaan
Huisnummer: 12
Postcode: 4103 NM


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Prima, ben ontzettend goed geholpen door jurist van de Unie, had ik op eigen initiatief nooit gered.nkorte lijntjes, snel reactie en zeer vriendelijk en duidelijk en zeker geen nummer in het verhaal , dus ook persoonlijke aandacht.
Wat is de unie een bond met incapabele arbeidsjuristen. Jij als lid moet ze adviseren wat je rechten zijn. Als he zelf niet op de hoogte bent van wet en regelgeving dan schepen ze je af dat het verjaard is of dat er geen recht is.nZe zijn niet behulpzaam!!!. Ik heb mijn lidmaatschap per direct opgezegd. De salarissen worden door leden betaald. Schandalig!!! Ze zijn lui om werk te verzetten. Van mij mag het opgedoekt worden de unie.
Prima. Prettige werkruimte.
Dikverdiende 5-sterren voor geweldige support van Ernest en zijn team bij ons dagevenement. Ze stonden open voor al onze speciale wensen en dachten goed mee, niks was teveel. Can do in het kwadraat!
Een professionele vakorganisatie met verstand van zaken wat ons betreft de beste bond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid