facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tweekoppige Phoenix

De Tweekoppige Phoenix

Info

De distilleerder van de Zaanstreek! In ons proeflokaal en slijterij op De Zaanse Schans en in de webshop kun je terecht voor exclusieve Zaanse likeuren, likorettes en distillaten, gemaakt in onze distilleerderij.

Geschiedenis

De Tweekoppige Phoenix is dé distilleerder van de Zaanstreek. Wij bestaan uit twee locaties, een distilleerderij in Zaandam en een proeflokaal en slijterij op de Zaanse Schans. Wij bestaan sinds 2011 maar de recepten waarmee we werken zijn een stuk ouder en worden al drie generaties lang doorgegeven binnen onze familie. Wij maken onze dranken van begin tot eind zelf en bieden daarmee iets unieks binnen de distilleerderij.

Producten

Zaanse likeuren en distillaten.

Adres: Kraaienest 3 , Zaandam 1509 AZ, NL
Telefoonnummer: 075 635 3111
ln.xineohpegippokeewted@ofni
Stad: Zaandam
Route: Kraaienest 3
Postcode: 1509 AZ



op zoek naar gerelateerd: jeneverstokerij uitgeest, jeneverstokerij zaandam, tweekoppige feniks, saense whisky
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Tweekoppige Phoenix De Tweekoppige Phoenix 0 meter Bestel je hier een cola krijg je een petflesje met lauwe inhoud, die je ook nog eens ...
Slijterij Vonk Zaandam Slijterij Vonk Zaandam 4 km Na een zoom whiskeyproeverij. Deze keuze gemaakt. Nagenieten
Recensies
Bestel je hier een cola krijg je een petflesje met lauwe inhoud, die je ook nog eens zelf mag ophalen. Wat zal ik zeggen.. typische toeristenval mooie locatie maar voor de rest waardeloos.Eten: 1/5
Prima zaakje voor een hapje en een drankje. Leuke locatie vlakbij de Zaanse schans. Als aperitief kregen we een likeurtje met slagroom. De soep mocht van mij wel wat meer gebonden zijn. Verder was alles best lekker. Het personeel was vriendelijk en snel. Helaas is er geen toilet aanwezig.
Op een leuke toeristisch plek restaurant met terras. Na wat lang wachten op een niet heel gezellig ingericht terras koffie met chocoladetaart bestelt. Kleine koffie was prima en de chocoladetaart niet bijzonder. Likeurtje was aardige toegift. Koffie en taartje 6,50 euro is niet goedkoop.
Gezellig en goede, vriendelijke bediening als vanouds. Ik miste het binnen zitten, maar da's meer voor de herfst.Eten: 5/5
Mooie plek met terras en heerlijke producten! Ik adviseer een likeurproeverij. Mijn favoriet is de Polderwandeling. Altijd gezellig. Of het nu voor een koffie is, een sandwich, of een lekker biertje.
Gezellig kroegje temidden van het drukke toeristische Zaanse Schans. Even gezellig tot rust komen. Vriendelijk personeel.
Gezellig authentiek kroegje met heerlijke koffie met n likeurtje erbij.
Een gezellig terras en een gezellig zaal in de Zaanse uitvoering met hierbij ook nog eens een slijterij met eigen gestookte dranken. Zeker een bezoek waard als u eens wat wilt ervaren wat nog met beleving is gedestilleerd.
Uitstekende gelegenheid voor een drankje en hapje
Proefplankje met Nederlandse whisky's genomen... Er zijn een hoop dingen die de Nederlanders beter kunnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid