facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tuinkamer

De Tuinkamer

Info

De Tuinkamer is een unieke locatie in Gasselte, middenin de Drentse natuur aan de voet van de Hondsrug. Deze verstilde plek vormt het decor voor verschillende activiteiten die passen bij het rustgevende karakter van onze tuin en het intieme theater.



"Zangles Stemexpressie Adembewustzijn Coaching Retraites"
Adres: Kostvlies 55, 9462 TP Gasselte
Telefoonnummer: +31614179331
Stad: Gasselte
Route: Kostvlies 55
Postcode: 9462 TP



op zoek naar gerelateerd: Voice Art
Recensies
Met heel veel plezier volg ik sinds begin dit jaar zangles bij Voice Art van Sjoukje Kooistra. Iedere keer als ik bij haar vandaan kom bruis is van de energie! Sjoukje heeft me niet alleen zangtechnieken geleerd, maar heeft me ook enorm geholpen mijn houding te verbeteren en nóg meer plezier in het zingen te krijgen. Ik raad haar zeker aan. Ook al vind je het in het begin super spannend, Sjoukje neemt je altijd serieus waardoor je je snel op je gemak voelt. Bedankt Sjoukje en tot gauw!
Op 24 & 25 augustus naar Voice art geweest in Gasselte naar de stilte bezinnigsdagen. Ik vroeg aan Sjoukje of ik een dag eerder kon komen en dit was geen enkel probleem. Wat een heerlijk en warm onthaal, ik voelde me direct thuis op deze plek. Na een rondje door deze idyllische plek was ik helemaal onder de indruk. Ik zocht een stukje rust voor mezelf om zo te kunnen ontspannen en uitgerust weer mijn werk te hervatten. Ik heb mijn ogen uitgekeken....een prachtige ingerichte tent met alle comfort een plek waar je kunt zingen en kletsen, de hottub maar ook de natuur met allerlei leuke zitjes. De dagen daarna ondergedompeld met nog 4 vrouwen op deze heerlijke plek. We hebben gezongen, gelachen en mooie gesprekken gevoerd. Sjoukje weet haarfijn aan te voelen wat je nodig hebt. Ook Johan en Benthe hebben ons goed verzorgd....wat een heerlijk ontbijt en fantastisch eten. Liefs
Vorige week deed ik mijn eerste groepszangles bij Voice Art. Wat een boost! Het was heel erg fijn om te kunnen oefenen om te zingen voor een intiem publiek in een veilige omgeving. Ik heb ook ontzettend veel geleerd door te kijken en te luisteren naar de andere studenten en wat hebben we gelachen en genoten, dat geven de foto's mooi weer: Sjoukje heeft de bijzondere gave vanuit gevoel te organiseren, wat de avond en haar lessen heel speciaal maakt. Het is duidelijk. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik mee doe; Bedankt Sjoukje, Feico gitarist, fotograaf en iedereen aanwezig!
Zingen bij Sjoukje is net zo fijn als een lang weekend naar een Waddeneiland. Je komt er als herboren vandaan! Sjoukje geeft zelfvertrouwen en doet er alles aan om jou het beste van jezelf te laten zien. Of liever; horen. De zangtechnieken die je leert van Sjoukje zijn goed voor je hele gestel, zowel fysiek als psychisch. Daarnaast is de setting énorm inspirerend. Of het nu in de aparte studio is of buiten in de ‘arena’. Sjoukje zorgt dat je 100% op je gemak bent en je allerbeste kunt laten horen. Kortom; een absolute aanrader en het uur rijden vanuit Friesland meer dan waard!!!
In een korte tijd al zoveel geleerd! Sjoukje heeft veel geduld en geeft je zelfvertrouwen tijdens het zingen. Daarnaast maakt haar humor de sfeer helemaal top en is het alleen nog maar leuker om bij haar zangles te hebben!
De groepslessen van Sjoukje zijn echt een aanvulling op de individuele zanglessen. Zingen voor een groep was een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen. De groep straalt zoveel positieve energie uit, naar iedereen wordt aandachtig geluisterd en Sjoukje zorgt voor persoonlijke aandacht voor iedere zanger. Ik verlaat Voice Art standaard met een glimlach op m'n gezicht en een warm gevoel van binnen en na de groepsles heb ik nog twee dagen op wolken gelopen. Sjoukje, bedankt voor alles!
Sinds een maand volg ik met veel plezier sessies bij Sjoukje. Ze biedt met veel passie, aandacht en een hele fijne energie een warme en uitnodigende omgeving voor een leerproces. Zoveel meer dan alleen zingen, geweldig!
Zaterdag naar het Tuinconcert geweest van Voice Art in Gasselte met optredens van leerlingen van Sjoukje. Wat een geweldig concert! Ik was er omdat mijn dochter meedeed, en ik kan iedereen aanraden zo'n concert bij te wonen. Het niveau van de zangeressen dit keer geen zangers was hoog. Het was genieten in het prachtige openlucht theater, de optredens, de mensen, de sfeer, het bloeiende aardappelveld op de achtergrond, de bomen, en het geluid klinkt buiten nog eens extra mooi. Verheug me nu al op de volgende keer!
Sjoukje weet met haar fijngevoeligheid precies het beste in je naar boven te halen. In combinatie met haar professionaliteit zorgt dit voor mooie resultaten.
Ik heb vanochtend een hele fijne sessie Voice Release gehad en hierbij ervoer ik eerst een blokkade rondom mijn buik. Sjoukje helpt je door deze lagen heen te gaan en daarbij de blokkades te transformeren waardoor je hele energie weer gaat stromen. Hierdoor kon ik horen hoe veel mooier mijn stem was geworden als ik ademde en klank gaf vanuit deze nieuwe verbinding en energie. Heel fijn en transformerend voor lichaam en stem. Het was alsof de trilling van mijn stem gouden randen had gekregen, heel mooi!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid