facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tuinen van Renee Koen

De Tuinen van Renee Koen

Info

Tuinontwerp en Beplantingsplan.
Workshops Tuinontwerp
De Tuinen van Renee Koen ontwerpt tuinen met respect voor de natuur!

Geschiedenis

Het is mijn passie u te helpen bij de indeling van uw droomtuin. Door mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat u een tuin krijgt die optimaal aansluit bij uw levensstijl, gezinssituatie en wensen. Zelfs een tuin waarvoor slechts een bescheiden budget beschikbaar is, tover ik voor u om in een waar paradijsje!
De door mij ontworpen tuinen kenmerken zich door heldere lijnen en weelderige, soms bijna transparante beplanting, zonder daarbij de praktische bruikbaarheid uit het oog te verliezen.
Ik streef ernaar om tijdloze groene tuinen te ontwerpen met duurzame materialen.
Behalve tuinontwerp en beplantingsplannen, geef ik ook samen met collega Cecilia Niesten de workshop 'Ontwerp je eigen tuin'! De workshop 'Beplantingsplan is in ontwikkeling en start in januari 2017!



"Tuinenontwerpen en beplantingsplannen van recht tot rond, modern tot klassiek, maar altijd met respect voor de natuur!"
Adres: Schutterskwartier 23, 1967KA Heemskerk
Telefoonnummer: 06-10366332
Stad: Heemskerk
Route: Schutterskwartier 23
Postcode: 1967KA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S. Noorda S. Noorda 3 km Schept richting in tuin & infra
De Tekentuin tuinen met Karakter De Tekentuin tuinen met Karakter 3 km de tekentuin, tuinen met Karakter
Stoker Tuinen Stoker Tuinen 3 km In de zomer van 2018 hebben Luuk en zijn collega's onze tuin onder handen genomen en ...
Garden Design Garden Design 3 km Nick, Michael en Sven hebben onze tuin prachtig gemaakt. Daar zijn we echt super blij...
Luukse Tuinen Luukse Tuinen 3 km Elk jaar komt Luuk een mooie kerstboom bij ons brengen. Niet duur en de bomen zijn el...
Recensies
Renee heeft voor onze kleine voortuin een heel mooi ontwerp gemaakt. Renee begreep heel snel wat wij wilde en wat niet. Ik wil wel een groen tuintje maar niet teveel werk en ik voelde me vrij om dat te zeggen en Renee ging daar zonder oordeel mee aan de slag en kwam met een heel mooi plan dat bij onze wensen past. Communicatie via telefoon en email verliep snel en prettig! Ik kan Renee Koen van harte aanbevelen!
Renee heeft met veel passie en geduld een prachtige tuinontwerp voor ons gemaakt, waar we heel erg blij mee zijn. Mooi om te zien dat onze ideeën goed gereflecteerd zijn in zowel het definitieve tuinontwerp als het beplantingsplan. Onwijs bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid