facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tuinen

"WINKELCENTRUM DE TUINEN, MIDDEN IN HET WESTLANDKom winkelen in Naaldwijk! In het centrum van Naaldwijk te midden van het Westland vind je winkelcentrum De Tuinen. Met winkels zoals Adam Store, Tom Tailor, Moscow, Gerry Weber, H&M, Den Haan en Sneakers winkel je er voor de mooiste mode, schoenen en accessoires. Ook voor de nieuwste elektronica en witgoed ben je aan het juiste adres. De heerlijke producten van onder andere Rituals en Etos en inspirerende hobbybenodigdheden te koop in De Tuinen zorgen voor een fijne dag."
Adres: De Tuinen, 2671 NX Naaldwijk
Telefoonnummer: +31174624142
Stad: Naaldwijk
Route: De Tuinen
Postcode: 2671 NX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Plattegrond De Tuinen Naaldwijk, De Watertuin Naaldwijk, Naaldwijk strand, Naaldwijk Woonboulevard, Restaurant Naaldwijk, Boetiek Naaldwijk, Holland en Barrett Naaldwijk, Only Naaldwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Naaldwijk Winkelrijk Naaldwijk Winkelrijk 74 meter Leuk centrum met hele gezellige mensen
Recensies
Zit nu in verbouwing, maar nog steeds veel lege panden. Je mist hierdoor de sfeer, wat De Tuinen in het begin wel had. Buiten is nu jumbo XL gekomen, maar of je daar blij van moet worden? Nu is het zelfs zoeken voor een plekje voor je fiets/scooter.
Wat een rommelige entree snap dat er verbouwd moet worden zo ook de rommel van telkens verandering van de plaatst van de winkels niet echt gezellig en telkens zoeken waar de winkels nu weer zitten
Prima winkelcentrum, nu beetje overhoop door vele verbouwingen. Hopelijk worden alle leegstaande panden op korte termijn gevuld. Gratis parkeren is echt top!
Er is geen plek om even rustig te zitten, behalve met horeca. Ik vind het middenplein met alleen horeca veel. Mis wat voordeliger mode winkels.
Een gezellig winkel centrum waar je ook nog eens een kop koffie kan drinken of lekker kan eten
1 grote afgang. En wat een boeren qua mensen lopen daar. Niets gewend. Raar volk die westlanders
Jammer dat er winkels verdwijnen. Parkeren is geen probleem. De eerste uren gratis. Ook mooie winkels buiten de Tuinen.
Ik verdwaal er nog steeds en hoop dat de lege winkels snel opgevuld worden. Er is voldoende parkeerplek in de garage!
Een te groot deel van De Tuinen staat leeg. Leegstand wordt hier voornamelijk veroorzaakt door de enorme hoge huurprijzen. De vraag is of dit in verhouding staat tot de locatie. Naaldwijk is nou eenmaal niet een grote aantrekkelijke winkelstad.
Fijn winkelcentrum, schoon, genoeg parkeerplek, makkelijk te bereiken en heeft van alles wel wat. Ook een mooie locatie voor kleine evenementjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid